dissabte, 3 d’abril del 2010

L'AURORA D'ALCOLEJA: EL LLIBRE

El diumenge em va arribar a les meues mans el Llibret: L'aurora d'Alcoleja; no sé si encerte dient que va ser la presentació oficial, aprofitant el Dia de la Dona, o si ja s'havia fet abans; però la realitat és eixa, que al final, tenim un llibret on estan totes les cobles, les partitures, fotos amb les rajoletes dels sants, i al final un recull d'eixes cançonetes que es canten en acabar la xocolata.
El llibret comença amb un pròleg del President de la Diputació; Jose J. Ripoll, de Pedro Romero, Diputat de Cultura; que amb unes paraules molt adequades en la meua opinió, definix alguns sentiments que ens venen al cap en determinats moments de l'Aurora  ..."¿No és cert que quan cantem l'Aurora ens pareix escoltar també el nostre pare, la nostra mare,o algun familiar com canta aquella cobla dedicada a "aquells que ja no esant"... Puff, els pels de gallina......

Per posar un però, només diria que veig a faltar unes paraules d'agraïment cap a tots aquells que han fet possible que haja vist la llum aquest llibret.
Si el senyor alcalde em dóna el vist i plau, no tindria cap problema a escanejar el llibret i penjar-lo ací per a que aquell que vulga se'l puga baixar. (supose que tal vegada podria haver problemes de drets d'autor, de la Diputació, o simplement intentar vendre exemplars, i així poder rentabilitzar-ho un poc i pagar així les despeses que haurà originat. En fi, ja diran.