divendres, 18 de març del 2011

APARCAMENT PÚBLIC

En aquest enllaç, podeu veure que la Corporació Municipal està interessada en copsar les diferents propostes, iniciatives, aclariments, etc al voltant del futur aparcament municipal.
I si piqueu directament en aquest segon enllaç podreu accedir amolta més informació subministrada en la Web oficial de l'Ajuntament del poble:PPP Estudi integració paisatgística del pla especial de reserva dotacional

com dic, si piquem en eixe enllaç, o bé directament entrem a la Web oficial, podrem veure que hi ha tres documents:Edicte Pla especial de reserva dotacional , PPP Pla especial de reserva dotacional i Qüestionari de participació pública.
Pense que està molt bé que tingam l'oportunitat d'accedir a aquests documents, i en principi tindre la possibilitat d'omplir un qüestionari en el que podem donar les nostres opinions. A mi personalment, si que no m'acaba d'agradar que en el qüestionari hages de posar nom cognoms i DNI, però en fi, com dic, és només una apreciació personal sense cap més valor.
Es d'agrair que es tinga en compte ara les opinions de tots nosaltres, encara que tembé pense que  s'haguera pogut fer una proposta semblant abans de tindre més o menys definit  l'emplaçament.
Mireu les preguntes i ja comenteu. 
 Hi ha preguntes sobre si hi ha o no necessitat d'una zona d'aparcament, si la zona escollida a nivell paisatgistic té més o menys valor,...
Però jo  remarcaria les 4 següents:
10 ¿Considera positiva la reordenación de la plaza Palau y Plaza de la Iglesia? No sé q què es refereix esta pregunta. A quina reordenació es refereix?. És que a estes places també van a fer-se alguns canvis? 
14 ¿Cuál es desde su punto de vista la zona más apropiada para albergar el aparcamiento público?
15 ¿Destacaría algún aspecto positivo de la zona del proyecto destinado a aparcamiento público y área recreativa?
16 ¿Destacaría algún aspecto negativo de la zona de proyección del aparcamiento público y área recreativa?
Realment hi ha altres propostes alternatives a aquesta proposta?. 
I si no isquera majoritariament acceptada esta proposta oficial, n'hi ha una altra en la recàmera? 
Algú ha vist els plànols de com quedaria l'aparcament: entrada/eixida?. L'entrada per on seria? Per on s'acaba el mur?. Si és per allí , no és molt estret i perillós?.
Crec que seria interessant que aquells que sabeu més de com està el tema, aprofitareu el xat per a intentar informar-nos als que no ho tenim tan clar. Segur que això faria que les nostres respostes foren més acurades i amb més coneixement de causa.
Bueno, plegue que ja es tard.
Recordeu que hi ha un post relacionat amb aquest tema Ací
* Podeu veure que he deixat a l'esquerra un enllaç directe (picant sobre la figura) a la Web del poble (si, ja sé que he tardat massa, perdó)

4 comentaris:

juan ha dit...

Cràcies Rafa per la publicació. Bona hora per a plegar. Una altra cosa, he canviat els pinyons de la bici. Ara tinc que pujar paret amunt segur.

Rafa Mollà ha dit...

Ostras, ara si que m'assustes, hauré de preparar-me. El que passa és que ací a Castelló les costeres no existixen

J.Vte. ha dit...

¿ Y qué me dices del Desierto de las Palmas ? ¡Ánimo y a pedalear!

Rafa Mollà ha dit...

No està mal la pujadeta, no