dilluns, 5 de desembre del 2011

TWITTER en alcoleja.org

Renovar-se o morir, enganxar-se al tren o quedar-se a l'estació. La web canvia a un ritme brutal, el que fa uns anys era "lo més in" ara va perdent corda, i hui en dia estan pegant molt les xarxes socials: Facebook, Twitter, Google+, Linkedin...
El microblogging ens permet comunicar-nos en temps real continuament; comunicar què estem fent en eixe mateix moment; ens permet seguir una determinada persona i saber al moment què és el que està fent, pensant, ... Si tens un mòbil d'estos d'última generació (smartphone) la "locura" de la informació et pot mantindre al "dia" en tot allò que vulgues.
I tot este "rotllo" que estic contant, com ens pot afectar a nosaltres ací en el nostre Bloc?
Doncs com podeu veure, he deixat al costat una nova finestreta semblant al xat en la que podeu veure que van apareixent missatges que  la gent va publicant en un dels serveix d'eixos que parlàvem abans, Twitter.
Tal com ho he deixat, qualsevol persona que faci un tweet en el que pose la paraula "alcoleja", automàticament ens apareixerà ací. A partir d'ara, ja no cal que  entreu al Bloc per a picar en el xat; ho podeu fer des de qualsevol mòbil, també ordinador per suposat, però és més fàcil,  tenint un compte de Twitter, escriviu el que vulgau, i si conté la paraula "alcoleja", el programeta buscarà i "penjarà" automàticament el tweet.
De totes formes, seria interessant que s'acostumarem a que quan volem fer un tweet que vulgam que passe al bloc, posarem el hashtag  o etiqueta " #alcoleja ". Si veig que prenen eixe costum, al final deixaré que el widget agarre exclusivament l'etiqueta.
Espere que vos agrade.