diumenge, 4 de desembre del 2011

PATRONAT. ENFONSAMENT


Com  ja sabeu els que em seguiu en el twitter o al Facebook, la notícia del dia, i de l'any ha sigut l'enfonsament del Patronat.
Vist com ha quedat, només podem donar gràcies que no haja matat a ningú. Tots sabem que en les properes festes de Nadal, segur que haguérem anat a sopar o de marxa, com hem fet en els darrers anys.
Ahir per la nit, estàvem a casa, amb la tele en marxa, i tot i això vam sentir una remor impressionant. Vam eixir al carrer, però com que hi havia boira terrera, i estava plovitejant, no vam vore res. Este matí ens hem assabentat de tot el que  va passar.
No sé ara què passarà;  si estava assegurat, si s'en farà càrrec el constructor que  va realitzar les obres d'acondicionament, etc... Cal recordar, com es pot vore a la placa d'inauguració, que es va inaugurar el 29 de juliol de 2006. Es veritat que no es va fer nova la teulada, però se suposa que es va revisar. De fet al video es pot veure com en alguna part de la teulada es va posar engraellat de ferro (però no a tota la teulada). En fi, supose que el alcalde ens mantindrà informats de tot açò que ha passat, i del que passarà a partir d'ara