dimecres, 30 de juliol del 2014

DIPUTACIÓ INVERTIRA EN REPARACIÓ DE L'ESGLÉSIA

 El dia 27, pagina66.com ja va avançar la notícia, i huí la podem veure al Diari Información , com per suposat, també està a la web oficial de la Diputació d'Alacant del dia 25.

Sembla que ha destinat 44.954 euros a la reparació de la coberta de l'església. 

Benvinguts siguen i gràcies "a quien corresponda" per realitzar les gestions oportunes! Jo havia sentit dir que el "cor" de l'església estava mal, però no sabia que també ho estava la teulada.
De totes formes, com sempre, seria interessant que aquell o aquelles persones que estan més assabentats del tema, en l'apartat dels comentaris afegiren allò que consideren oportú ja que jo he intentat veure més sobre el tema: cost total de l'obra, dates de realització,etc, i no he trobat res ni a la Diputació ni a la web oficial del poble.

Aprofite l'ocasió també per a comentar que també he sentit rumors sobre diferents obres que en un futur no massa llunyà volen portar-se a terme al poble:obres a la "Replaceta", contadors de l'aigua, el famós parking,..En el mateix apartat dels comentaris o al  xat, si sabeu alguna cosa també la podeu comentar.