divendres, 18 de juliol del 2014

VALORACIÓ FESTES 2013

Estem a un mes vista de les Festes del poble. Per a començar a fer boca, vos deixe els resultats de l'enquesta que vau omplir sobre les festes de l'any passat. A la vista de les respostes, com que les podeu veure en l'arxiu original, cadascú de vosaltres podeu extraure les que considereu oportunes. Jo vaig a donar les meues. 
1. La valoració global de les festes, ha sigut un notable 7, que considere molt bé 
2. L'acte de l'Aurora ha sigut el valorat amb una nota més alta (8), seguit per les Paelles (7,73) i el Teatre de Gorga (7,42)
3. L'acte de les Danses Populars ha sigut el pitjor valorat (1,44), seguit pel Piscolabis (4,18), i el Concert de la Banda (4,95). Són els 3 actes que no arriben a l'aprovat. Més endavant faré una matització.
4. La resta d'activitats han obtingut unes valoracions en molts casos al voltant del 6.
5. Els que vau omplir el formulari, en alguns casos vau fer suggeriments, els qual podeu veure si piqueu en el full "Respostes de Formulari" en les files 3, 9, 15, 20, 22, 24, , encara  que resumint podria dir que:
- les activitats esportives estan massa condensades en pocs dies
- la pujada a Aitana va anar massa ràpida
- els conjunts comencen massa tard, i podrien passar-se a la carretera
- el teatre del grup de Gorga cansa ja un poc (tot i que ha tingut bona nota).
- es va invertir massa en les orquestres
- no van ser unes festes populars en les que va participar molta gent
-etc.

La matització que volia fer, fa referència a la votació realitzada a l'acte de Les Danses Populars. si mireu el full de "Respostes de Formulari" observareu que les votacions han oscilat globalment entre 43 votacions a les Processons, i les 96 a la Pujada a Aitana, i sempre, els que vau votar, ho feieu a més d'un acte. Però anormalment,  les Danses Populars van ser votades per 294 persones, i podreu observar que hi ha més de 200 votacions en les que només s'ha votat eixe únic acte, i amb notes que van entre 0 i 1. Crec que la conclusió està clara: una o vàries persones s'han dedicat a votar de manera sistemàtica, en molts casos cada 2 minuts eixa sola activitat,i de manera negativa. La veritat, DEPLORABLE!  Quina manera més tonta de perdre el temps. 
A la resta de vosaltres que vau omplir el formulari de manera desinteressada, gràcies; i espere que tot i que aquests resultats no són en absolut significatius del pensar de tot un poble, que servisca per a tindre una simple aproximació al pensar d'uns quants alcolejans.
* Si voleu veure l'arxiu en tamany més gran que en l'incrustat, piqueu ací i ací