dimarts, 10 de març del 2015

Arreglar llavador de Beniafé



He estat parlant amb Jordi, i m'ha comentat un poc què és el que ha estat fent i el que falta per fer en la font de Beniafé. Com heu pogut llegir en el post i comentaris que ell ha penjat, pràcticament està tots els caps de setmana, i pensa que poc a poc, en uns quants caps de setmana es podria quedar de fil de vint.
Més o menys, Jordi considera que caldria fer les següents coses:
En primer lloc queda llevar el antic partidor de damunt de la Font i les herbes i terra per a que no caiga més terra i brossa al llavador, per la feina fa falta una bona desbrossadora i ganes de pegar-li a la aixà.
En segon lloc sanejar el llavador i lluir-lo per a evitar pèrdues d'aigua.
En tercer lloc arreglar la connexió del llavador amb la bassa. 
Després de tot açò farà falta una mula en remolque per a traure les runes que s'han pogut fer.
I per últim arreglar totes les esquerdes de la bassa.
Com veieu es no es una faena d'un cap de setmana, per això si la gent vol pot vindre quan vullga i ajudar en cada fase del projecte.
Este proper cap de setmana podíem netejar el que queda damunt de la Font i els dies 19 i 20 també podríem fer alguna cosa més (el 21 no pot estar jordi). 

Jo he pensat que per a organitzar-se millor, saber quanta gent vol participar, i quins dies vos va millor, si ompliu el següent formulari podem tindre unavisió més clara, i si piqueu en l'opció "Veure respostes", en tot moment se sabrà qui està apuntat, dies, etc.
Podeu  entrar al formulari picant ací, o directament al formulari incrustat