dimarts, 10 de març de 2015

LLEVEN EL CAIXER DEL POBLE ?


Resultat d'imatges de banco sabadell


Ahir em vaig assabentar que el Banc de Sabadell podria tindre  previst  (hem de parlar aixina, ja sabeu) abandonar totalment el poble, és a dir llevar el caixer automàtic. El motiu podria ser quasi segur que no li és rendible haver de pagar lloguer, tindre'l operatiu, etc.
Aquest matí m'he posat en contacte amb Quico per  veure què hi havia de veritat en tot aquest tema. Pel que m'ha contestat, a ell també li havien arribat notícies del tema, i no precisament de manera directa via el propi Banc. Però, efectivament alguna cosa hi ha o hi havia.
Quico, immediatament ha enviat una carta al Director de zona del Sabadell, i com que jo no puc dir-ho ni més clar ni millor, vos deixe l'Enllaç a la dita carta.
Com veieu, les pressions van augmentant, a la curta, es tiraran enrere, que si són rumors no confirmats, però segur que a la llarga ens deixaran sense res, o intentaran que les despeses, manteniment,... vaja a càrrec de l'ajuntament, o a saber què idearan amb el temps.
Considere que està molt bé el que ha fet Quico, però també és veritat que tots haurem de lluitar, que tots els que tenim diners al Banc, els ho hem de dir d'alguna manera. Que tinguen clar que si lleven el caixer, ja no val la pena tindre dipositats els estalvis ahí, que ja no val la pena cobrar la nòmina, o la jubilació; que els alcolejans en massa traiem totes les perres del seu banc, que en els twetts que farem sobre el tema posarem @BancoSabadell per  que sàpiguen el que volem fer. I jo, personalment en el twett que faré sobre aquest post posaré el hasthag #AlcolejaNoAlBancSabadell
Possiblement els importa "un pepino" per no dir-ne una de més grossa; però si van retirant sucursals i caixers automàtics en tots els pobles, i en tots els pobles s'actua de la mateixa forma retirant els euros ,....
Això si, al Banc de Sabadell sempre li quedarà per al record " Sabadell compra la CAM por un euro" És el que té haver tingut uns "banquers, polítics," tan bons en la cúpula de la antiga CAM.