dissabte, 25 d’abril del 2015

I SI ENS COMPTEU EL QUE VOLEU FER ?

Com diu el títol "I SI ENS COMPTEU EL QUE VOLEU FER ?"  si eixiu guanyadors de les eleccions?.
No sé si es presenten 2-3 o més partits a les Eleccions Munuicipals, però llance esta proposta per a que qui vullga  l'accepte. 
El dissabte 9 de maig en principi baixaré al poble aprofitant que el diumenge 10 serà la festa de Beniafé, podríem aprofitar eixe dissabte per a fer una posada en comú, xerrada, miting, com li vulgau dir,... de tots els que vos presenteu a les eleccions i  presentar el projecte. Crec que podria ser interessant perquè  es podria fer per exemple al Patronat, on podria anar la gent que vulguera i fer les preguntes que consideren oportunes . També podríem grabar en video, i després penjar-ho ací de forma que la gent que no puguera anar, o que està fora del poble puguera tindre clares les diferents alternatives.
Jo deixaré a continuació un formulari i  també l'enllaç on aquells que no podeu assistir, pugau deixar ací les preguntes i jo eixe dia les faria. L'únic requisit que posaré serà que només s'acceptaran preguntes de persones que hagen posat el seu nom i correu electrònic (només sabré jo qui les ha fet). La finalitat és filtrar un poc les preguntes i evitar el que passa un poc al xat on amb pseudònims en ocasions es falta a les persones; d'aquesta forma espere que es guarden les formes.

Pense que pot ser una bona ocasió per a assabentar-nos de forma clara de què és el que proposen els futurs representants del poble; de totes formes, si no ho consideren oportú i no els sembla bé res  d'açò, aci acaba tot i no passa res, una altra volta serà. Ja direu!