dilluns, 11 de maig del 2015

Caixer autòmatic fora!


El que ja vaig apuntar com un interrogant al post Lleven el caixer del poble?  sembla que està a punt de complir-se : Aquesta setmana es portarà a terme l desintal·lació i retirada del caixer automàtic si no canvien molt les coses. Ja no interessem al Banc, ja es va fer amb la CAM  per un preu pírric . Els resultats econòmics que en la pròpia Web del Banc anuncia són espectaculars com podeu veure picant ací o en aquest altre (per si el lleven)
Recordem que el Sabadell va comprar l'antiga CAM a un preu molt car: 1 euro , però fixeu-se que prompte va començar a rentabilitzar-ho
Crec que si no ens mouem tots, la batalla està perduda, i probablement, mobilitzant-se i tot, també, però hem de fer soroll, que s'assabente quanta més gent millor, de com actuen aquestos "banquers".
Recordareu que l'alcalde Quico, ja va enviar una carta als responsables del Banc, vos torne a fer aquest enllaç a la carta,
Hui Quico, s'assabentat, per cert, d'una manera prou deplorable que com he dit al principi, al llarg d'aquesta setmana retiraran el caixer.
Amb una gran celeritat, ha enviat al responsable de zona del Banc la següent carta , s'ha posat en contacte amb la premsa escrita (demà eixirà publicada), i ha entrat en directe a l'Informatiu de migdia de Radio Alcoi.
Podeu escoltar-lo picant sobre la imatge que hi ha a continuació, i desplaçant la barra fins el temps 3:40.

 A més a més intentarà veure si a través del seu partit, es poden crear pressions polítiques (recordar que el problema que va tindre la CAM i que ha derivat en tot açò, en definitva va ser per la incompetència dels responsables de la propia CAM posats a dit pels partits polítics majoritàriament)
Ara que ja sabem com està el tema, alguna cosa haurem de fer tots nosaltres, els que sóm "de a peu" , i els que es presenten per l'altre partit politic, no?  Estem en temps d'eleccions, i els partits poden pressionar més , no?.
 Deixe a sota, un formulari on podrem anar deixant les nostres postures. Per suposat que no heu de posar el nom, però deixaré aquest enllaç per a que pugau veure com pensa la gent