dimecres, 13 de maig del 2015

FORA BANC SABADELL!

De bon matí, sense haver posat cap cartell avisant que anaven a retirar el caixer per a que la gent puguera treure diners abans, el Caixer Automàtic ha sigut retirat. 
Quina forma més cutre d'actuar. Ja veieu com ha quedat per ara la cosa.
Alcoleja ja no és rendible per al Banc de Sabadell, ni tenint les nòmines, ni les pensions, dipòsits a termini fix... Podem tindre un Dipòsit en el Sabadell, i donar-nos un 0,5%. Podem demanar un crèdit al Sabadell i demanar-nos entre un 7 i un 10%, però continuem sense ser rendibles.
Ja veieu com se les gasten els Banquers (la pela és la pela)
Però no pergam de vista com hem arribat ací. Torne a dir-ho; per la incompetència dels nostres governants,  que presumptament van utilitzar la CAM com a "cortijo", per a fer els que es donava en gana, i com dic sempre presumptament per acabar amb ella. En el cas que ens ocupa, tots tenim clar quin partit tenia i té el poder , i per tant qui tallava el bacallà a l'hora de posar als màxims responsables i tal i tal. També és veritat que hi havia als òrgans de direcció representants d'altres partits, sindicats, etc, etc, però si repartim responsabilitats, el partit que manava i continua manant és el que tenia la màxima responsabilitat i el que va posar al capdavant a uns ineptes incompetents,... i em mossegue la llengua Podeu veure als següents enllaços si tinc raó o no Enllaç1  Enllaç2

Doncs, ací podem aplicar la frase feta en castellà “Aquellos polvos traen estos lodos”. 
Aixina hem parat, pagant un camuflat "rescate nacional-bancari" i desapareixent les caixes amb obres socials, on tot s'ha de dir, sense estirar-se massa, enas aportaven serveis a la societat.

Es difícil que el Banc de Sabadell tire marxa enrere, crec que si ho fa serà per motius polítics (ESTEM EN ELECCIONS) i potser voldran posar-se alguna medalla. Però com he dit abans ja sabem que en cas de solucionar-nos el problema, de gràcies almenys per la meua part, ni un cèntim*.

*A Quico si, gràcies per tot el que estàs fent  enviant cartes a tot arreu, mitjans de comunicació a polítics, etc. (de la resta de polítics del poble, no sé si s'estan movent o no,) , però per a la resta de "politiquengos" que pululen per les "altes esferes", rien de rien....

** Ah, se m'oblidava, no vos esteu mullant gens tots els que llegiu el bloc, pràcticament ningú ompli el formulari que vaig posar.  Aquestos "banquers" ho veuen tot, i si veuen que ens dóna igual, que contiunarem cobrant nòmines pel mateix banc, que no retirem els dipòsits, que no fem pressió ,etc, pensaran... ABANS DEVÍEM  D'HAVER RETIRAT EL CAIXER, MÉS BENEFICIS A LA SACA! 


#AlcolejaNoAlBancSabadell