dijous, 14 de maig de 2015

Del Caixer a la Tele

Si, gràcies a la retirada del Caixer hem eixit huí a l'Informatiu de la Comunitat Valenciana de TVE1.
En el reportatge podreu veure com l'alcalde i unes quantes persones més han explicat la situació en la que ens trobem.
Encara no hi ha res clar, però la "cosa" s'està movent.
Com diu la dita popular "QUI NO PLORA NO MAMA", i si no ixes als mitjans de comunicació a fer soroll no existeixes. 
La "BONA" publicitat que està adquirint el BANC DE SABADELL via tots els mitjans de comunicació, crec que està fent-los repensar la postura que havia pres, i la forma tan rastrera de retirar-lo sense avisar amb temps, sense atendre a les diferents opcions que des del Consistori els havia anat proposant.
Supose que ara el Banc, en el cas  de tornar-se enrere, i tornar-lo a posar, aconseguirà una rebaixa en el manteniment (cosa que ja se li va oferir, facilitant-li l'Ajuntament, pagar les costes de llum, etc)
No vos sona aquesta postura a eixa en la que et diuen que van a tirar-te del treball, sense indemnització, etc, etc, i al final , resulta que no et tiren, però et rebaixen el sou un 20%, passes a treballar més hores, tens menys vacances,... però això si, estàs content perquè no t'han fet fora. Possiblement no tindrem altra opció més que posar-los-ho tot en safata de "plata"per a que no ens ofeguen.
Però ai com algun altre banc ens proposara el mateix que el Sabadell.... Si no fora perquè la majoria són persones majors que el que si que no volen són maldecaps de canviar de bancs, a aquestos es mereixeria que els diguerem "AHÍ VOS QUEDEU"
Un 10 a Quico per com ha tocat en qüestió d'hores totes les tecles possibles per  a que tots sapigueren el mal comportament del B. Sabadell   #AlcolejaNoAlBancSabadell
Continuarem informant

dimecres, 13 de maig de 2015

FORA BANC SABADELL!

De bon matí, sense haver posat cap cartell avisant que anaven a retirar el caixer per a que la gent puguera treure diners abans, el Caixer Automàtic ha sigut retirat. 
Quina forma més cutre d'actuar. Ja veieu com ha quedat per ara la cosa.
Alcoleja ja no és rendible per al Banc de Sabadell, ni tenint les nòmines, ni les pensions, dipòsits a termini fix... Podem tindre un Dipòsit en el Sabadell, i donar-nos un 0,5%. Podem demanar un crèdit al Sabadell i demanar-nos entre un 7 i un 10%, però continuem sense ser rendibles.
Ja veieu com se les gasten els Banquers (la pela és la pela)
Però no pergam de vista com hem arribat ací. Torne a dir-ho; per la incompetència dels nostres governants,  que presumptament van utilitzar la CAM com a "cortijo", per a fer els que es donava en gana, i com dic sempre presumptament per acabar amb ella. En el cas que ens ocupa, tots tenim clar quin partit tenia i té el poder , i per tant qui tallava el bacallà a l'hora de posar als màxims responsables i tal i tal. També és veritat que hi havia als òrgans de direcció representants d'altres partits, sindicats, etc, etc, però si repartim responsabilitats, el partit que manava i continua manant és el que tenia la màxima responsabilitat i el que va posar al capdavant a uns ineptes incompetents,... i em mossegue la llengua Podeu veure als següents enllaços si tinc raó o no Enllaç1  Enllaç2

Doncs, ací podem aplicar la frase feta en castellà “Aquellos polvos traen estos lodos”. 
Aixina hem parat, pagant un camuflat "rescate nacional-bancari" i desapareixent les caixes amb obres socials, on tot s'ha de dir, sense estirar-se massa, enas aportaven serveis a la societat.

Es difícil que el Banc de Sabadell tire marxa enrere, crec que si ho fa serà per motius polítics (ESTEM EN ELECCIONS) i potser voldran posar-se alguna medalla. Però com he dit abans ja sabem que en cas de solucionar-nos el problema, de gràcies almenys per la meua part, ni un cèntim*.

*A Quico si, gràcies per tot el que estàs fent  enviant cartes a tot arreu, mitjans de comunicació a polítics, etc. (de la resta de polítics del poble, no sé si s'estan movent o no,) , però per a la resta de "politiquengos" que pululen per les "altes esferes", rien de rien....

** Ah, se m'oblidava, no vos esteu mullant gens tots els que llegiu el bloc, pràcticament ningú ompli el formulari que vaig posar.  Aquestos "banquers" ho veuen tot, i si veuen que ens dóna igual, que contiunarem cobrant nòmines pel mateix banc, que no retirem els dipòsits, que no fem pressió ,etc, pensaran... ABANS DEVÍEM  D'HAVER RETIRAT EL CAIXER, MÉS BENEFICIS A LA SACA! 


#AlcolejaNoAlBancSabadell


dilluns, 11 de maig de 2015

Caixer autòmatic fora!


El que ja vaig apuntar com un interrogant al post Lleven el caixer del poble?  sembla que està a punt de complir-se : Aquesta setmana es portarà a terme l desintal·lació i retirada del caixer automàtic si no canvien molt les coses. Ja no interessem al Banc, ja es va fer amb la CAM  per un preu pírric . Els resultats econòmics que en la pròpia Web del Banc anuncia són espectaculars com podeu veure picant ací o en aquest altre (per si el lleven)
Recordem que el Sabadell va comprar l'antiga CAM a un preu molt car: 1 euro , però fixeu-se que prompte va començar a rentabilitzar-ho
Crec que si no ens mouem tots, la batalla està perduda, i probablement, mobilitzant-se i tot, també, però hem de fer soroll, que s'assabente quanta més gent millor, de com actuen aquestos "banquers".
Recordareu que l'alcalde Quico, ja va enviar una carta als responsables del Banc, vos torne a fer aquest enllaç a la carta,
Hui Quico, s'assabentat, per cert, d'una manera prou deplorable que com he dit al principi, al llarg d'aquesta setmana retiraran el caixer.
Amb una gran celeritat, ha enviat al responsable de zona del Banc la següent carta , s'ha posat en contacte amb la premsa escrita (demà eixirà publicada), i ha entrat en directe a l'Informatiu de migdia de Radio Alcoi.
Podeu escoltar-lo picant sobre la imatge que hi ha a continuació, i desplaçant la barra fins el temps 3:40.

 A més a més intentarà veure si a través del seu partit, es poden crear pressions polítiques (recordar que el problema que va tindre la CAM i que ha derivat en tot açò, en definitva va ser per la incompetència dels responsables de la propia CAM posats a dit pels partits polítics majoritàriament)
Ara que ja sabem com està el tema, alguna cosa haurem de fer tots nosaltres, els que sóm "de a peu" , i els que es presenten per l'altre partit politic, no?  Estem en temps d'eleccions, i els partits poden pressionar més , no?.
 Deixe a sota, un formulari on podrem anar deixant les nostres postures. Per suposat que no heu de posar el nom, però deixaré aquest enllaç per a que pugau veure com pensa la gent

FESTA DE BENIAFÉ 2015

 Com tots els anys, el segon diumenge de maig van tindre lloc la Festa a la Mare de Déu de Beniafé.
El poble es va omplir de gent que va vindre a dedicar-li unes hores a la Maredeueta i com sempre en romeria vam anar a Beniafé, es  va realitzar la Santa Missa, i per acabar un matí de molta calor, vam acabar fent-se una cervesa al Baret del Festers
Desgraciadament, cada any que passa deixem de veure a persones que ja no estan entre nosaltres, però per contra, afortunadament, també es veu com les noves generacions també van venint, i això fa pensar que  no es perdrà mai aquesta festa
Ací vos deixe unes quantes fotos i un videodivendres, 8 de maig de 2015

NO HA SIGUT POSSIBLE: DEBAT ELECCIONS

Ho senc però no ha sigut possible preparar per a demà una xerrada amb els candidats a alcalde i regidors.
Per part del PSOE, Quico es va posar en contacte amb mi, explicant-me que no seria possible per diversos motius: no tenien encara tancat el programa, em podia enviar els projectes que Quico a nivell personal ja tenia clars, però encara no s'havia fet la reunió on tots els companys de la candidatura presentaran les diferents propostes. També tenien el problema d'incompatibilitats de dates per diferents motius com Festes a Muro (alguns són músics) , preparació de la foguera de Beniafé (alguns són festers) etc. Em va oferir la possibilitat de passar-ho al següent diumenge, i en aquest cas qui no podia anar era jo.De totes maneres vam quedar que en tindre el Programa me'l farà arrribar per a que el penge ací. En definitiva bona predisposició però per unes coses o altres no ha sigut possible
Per part del PP, missing. Sense notícies.

De totes maneres, tampoc havia fet ningú cap pregunta en l'apartat que vaig deixar a tal efecte per a preguntar als candidats; per tant l'interés que demostrem també és més bé poc.

En fi, que una altra volta serà; i que guanye el millor