dimecres, 31 d’agost del 2016

JORNADES ESPORTIVES

Del dimarts, 23 d'agost al dijous, 25 d'agost es varen celebrar a la piscina les jornades esportives que cada any es realitzen al poble. Entre els esports que es van practicar es troba el Futbol, el Frontenis, Natació, Ping Pong, entre altres. 

M'agradaría agraïr a l'ajuntament l'ajuda que ens ha donat, i també m'agradaría dir algunes paraules per a aquella gent que pensa que organitzar les hores esportives és una feina fàcil i que no requereix cap esforç. Per a eixa gent, únicament dir-los que hi ha moltes hores de feina darrere d'açò i que si tots no col·laborem finalment acabarà per desaparèixer i sería una llàstima que els xiquets d'ara no ho pogueren disfrutar.

Sense més, per a que tots pugueu veure tot el que es va fer, ací deixe uns petits videos que espere que us agraden.

Futbol Sala

Aquest any vàrem tindre 5 equips participants: Benilloba, Penàguila, Alcoleja Junior, Alcoleja Senior i Benifallim.



Ping Pong


Natació

Com podreu veure, vam disfrutar de dos competicions, Natació Infantil i Natació Junior.


Parchís


Cotos

Es varen realitzar dos campionats de cotos, un a la piscina (que es el que apareix al video) i un al Bar Aitana on els guanyadors van ser Jorge i Jose.


Frontenis Junior


Frontenis Senior

Aquest any vàrem tindre el plaer d'acollir en al poble a dos parelles de frontenis que veníen de lluny. Aquestes van ser Amin i Gregorio que van vindre de Sant Joan, a més de Tomás i Banderas que van vindre d'Elx i de Cox. 


1 comentari:

Rafa Mollà ha dit...

Moltes gràcies a tu, Edu, i a tot el grup de Festers'17 que heu fet possible aquestes jornades esportives.
Quanta raó tens en que no és gens fàcil portar-les a terme. Hores i hores d'estar al frontó i piscina, hores de contactar amb els equips i jugadors que participen. Intentar que xiquets i pares estiguen contents, Fer fotos i videos i després ,muntar-los i fer una entrega de premis.
Si, és pesat.
Enguany, el fet d'haver-les fet després de festes, crec que ha anat bé perquè en certa forma ha allargat les festes, ha mantingut a la gent durant més dies, però el que no m'ha agradat és el fet que la nit de l'entrega de premis hi havia menys gent que quan es fa el dimecres d'abans de festes, en la nit del sopar de pa i porta. crec que eixe dia els xiquets es veuen més arropats per pares i més familiars, i crec que això els motiva més. De totes formes és només una opinió personal.
També crec que qui organitza les Festes (Ajuntament o els festers si n'hi ha, haurien d'intentar que en aquells concursos com frontó per parelles s'hauria de donar un trofeu per a cada participant (si no s'arriba per a dues copes, que siguen dues medalles que són més barates, i d'eixa forma tots dos companys tenen premi.
Repetisc, gràcies i enhorabona a tots i totes els que heu fet possible un any més aquestes activitats.