dilluns, 11 de juny del 2007

negociacions i pactes

He estat llegint el periodic i parlava dels possibles pactes en Penàguila i Benilloba. Fins la setmana passada pareixia que PSOE i PP pactarien en Penaguila (dos anys uns, dos anys els altres). Pareix que va haver moguda entre l'executiva comarcal i el PSOE d'Alcoi (Amando Vilaplana no estava d'acord amb el pacte). Diumenge el "Ciudad" deia que seria possible entre PSOE i el grup que estava en contra de la urbanització, sempre que aquest últim acceptara el PGOU que s'havia aprovat per unanimitat, crec que fa dues legislatures. Avuí la ràdio deia que sí pareixia possible el pacte donc aquest grup sí havia acceptat negociar sobre aquestes bases. Veurem com acaba.
El cas de Benilloba era més complicat perquè l'anterior alcaldesa te la clau per adonar la majoria, però li va fer la moció de censura al PSOE en l'anterior legislatura i estos pareix que no tenen massa ganes de pactar res amb ella. En fi, el proper dissabte la solució.
Per cert, a Alcoleja anirà el bisbe també el dissabte.
En la qüestió dels vots, depen si l'ajuntament ha estat elegit en llistes obertes o tancades. Com en Alcoleja eren llistes obertes els vots són (aproximadament, perque no recorde ara amb exactitud): Kiko 83, Enrique també 83 ó 82, Salvador 81 Paqui 72 ó 73, Leandro 70, després Eduardo propet d'ells i la resta no ho sé, però a més distància. Deu haver passat algo semblant en Benasau per a que el PSOE tinga prou més regidors que el PP.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

El otro dia me encontré en Alcoy con Esther la hija de Remigio y me dijo que un día que estaba por el centro mirando un escaparate, vio al alcalde de Alcoy con Mari Paqui y lo primero que le dijo es que se preparara si salía ella porque cuando tuviera el poder, le iba a hacer la vida imposible. Esa es la forma de pensar de mucha gente, que solo piensa en el poder para joder a quien no le cae bien o ha tenido algún problema. Por eso me alegro que no saliera. Mari Paqui, si esto te llegara, solo te digo que hay que construir y no destruir porque así no se hace pueblo, ademas el odio genera odio

Rafa Mollà ha dit...

Juan, estàs fet un cronista polític. Veig que estàs al dia. Molt bona la informació que ens has presentat.

Rafa Mollà ha dit...

Intentant contestar o millor dit comentant el comentari anònim, només vull dir que si voleu fer comentaris anònims, es poden fer, però si parlem d'altres persones, a mi si que m'agradaria que almenys posarem el nom de qui l'ha fet al final. Si no estem donats d'alta en bloger, no passa res; el poses el nom en el comentari i també ix. Es més que res perquè d'eixa manera la persona de qui parlem també pot dir si realment és veritat o no.
Dic tot açò sense cap ànim de censura ni res per l'estil.