divendres, 15 de juny del 2007

RSS en el blog

Haureu vist que al lateral esquerre apareixen dues finestretes, en concret una del Diari Información, i l'altra del Diari El Pais edició Comunitat Valenciana.
Perdoneu-me aquells que domineu açò del RSS, però faré una breu introducció per a que servisca per a tots els que no ho tenen tan clar.
Gràcies al sistema RSS i als agregadors de RSS, nosaltres podem estar al dia de les diferents notícies que van apareixent als diferents mitjans de comunicació:diaris,TV,webs,blogs,etc. sense tindre que anar buscant u per u cada diari, web, TV, etc., sinó que si ho "preparem adequadament", en un sòl lloc podrem tenir agrupada tota aquella informació que ens interessa. Com a exemple podeu picar en Feedraider i voreu com jo per exemple, puc informar-me de tot el que a mi m'interessa anant exclusivament tan sols a eixe punt, i no a cadascun dels llocs.
Hi ha molts agregadors, jo utilitze aquest perquè m'agrada, però sense anar a eixe, Google en té un que funciona molt bé Google Reader .
Bé, doncs el que he penjat al lateral és un agregador nou que ha tret Google, i que permet poder veure la informació determinada sense eixir del nostre Blog. Pots veure els titulars, i si t'interessa saber més, piques i t'envia al lloc.
** Si voleu que en el cas del diari El Pais pose els titulars en general, i no de la Comunitat Valenciana, m'ho podeu dir amb comentaris, i si sou molts els que preferiu això ,ja que el Diari Información ja parla d'Alacant, no passa res, ho canvie i au.
En fi, espere no haver-vos marejat massa, i que servisca per a estar informat sense perdre massa temps.
** En el link aquest hi ha un video explicatiu amb subtítols en castellà que pot ajudar més encara a comprendre el RSS.
Si a l'estiu voleu que algun dia a l'Ajuntament fem alguna sessió per a informar-vos millor, ja ho direu.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Podem fer alguna sessió a l'ajuntament i alguna altra fent-se una cerveseta ben fresqueta.
Jo necessite digerir poc a poc tanta informació, davant un bon platet de calamars, o papes si voleu.

Anònim ha dit...

Ah,Quico alcalde i Enrique el Molí, teniente alcalde (no sé si es així com es diu oficialment). Les regiduries no sé com estan repartides.

Anònim ha dit...

Una altra cosa Josep. He sentit a la ràdio que a Mª Amparo li han donat la regiduria de la dona i no sé si assumptes socials. El cas és que no té la d'educació. No sé a qui li l'han donada.