dissabte, 8 de setembre del 2007

Jornades esportives

Enguany, com tots els que heu estat en festes al poble sabeu, han tingut lloc una gran quantitat d'activitats esportives al Poliesportiu.
Estem tenint la sort que al poble hi ha un grupet de xavals d'edats compreses entre 13 i 19 anys que a hores d'ara encara veig que xalen "disfruten" fent esport.
Sobretot durant la setmana anterior a festes i en la mateixa setmana de festes s'ajunten uns 17 o 18, la qual cosa els permet fer 2 o 3 equips de futbol sala, 7 o 8 parelles de frontennis, i també unes bones partides de ping pong.
Amb aquesta "matèria", els que hem estat els dies de campionat mirant-los hem gaudit també de veure'ls jugar i de veure que es tracta de xavals molts sans, sense tindre encara l'apatia esportiva en la que se sol caure més endavant, o sense els "vicis" que en propers anys poden adquirir. Encara que hem estat uns quants majors organitzant-los, la veritat siga dita, ells a soles també s'agueren apanyat per a jugar.
He de dir que aquest any la corporació municipal ha estat a l'altura esperada, no com l'any passat en que els xiquets encara estan esperant les copes que els van prometre. Des d'aci la meua enhorabona a tots els regidors, l'alcalde, i en especial al regidor d'esport Leandro: han subministrat pilotes, balons, trofeus, begudes, i les màximes facilitats per fer la presentació que es va realitzar el dimecres per la nit.
De la pilota a mà, parlaré en un altre post; però us deixe amb els videos resum de les diferents activitats realitzades.