dimecres, 5 de setembre del 2007

Pujada a Aitana: Festes 2007

Amb aquest post vaig a iniciar, i espere que no siga només jo, una sèrie de posts amb els quals aniré/em parlant, pujant fotos, videos,... de diferents activitats realitzades durant la setmana de festes del poble. Espere pujar fotos, videos de la eixida a Aitana (aquest post), de les activitats esportives realitzades al complex esportiu de la piscina-frontó, de les partides de pilota, de les disfresses, del play back, de l'Aurora, etc. I espere que els altres amics-col·laboradors s'animen i vagen també pujant o parlant de tot allò relacionat amb les passades festes (crec que hi ha molt a comptar).
Per a començar us deixe amb un video de la Pujada a Aitana que van realitzar el dimecres 22 d'agost. Amb aquesta excursió sabeu que s'intenta passar-ho bé, i a més a més, intentar que no es perga l'antic camí d'Aitana.
Sabeu que amb els temps que corren, pot resultar molt fàcil en ocasions tallar un camí ("total, tots van per la carretera"), fer-lo desaparéixer, o simplement desaparèixer per causes purament naturals en no passar ningú per ell. Així va nàixer (gràcies sobretot a Josep Ignasi i a Joan) aquesta iniciativa de recuperar l'antic camí d'Aitana, i que any rere any va consolidant-se.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

No n'hi ha manera de veure el video des de casa.Per a reixos em demanaré una superconexió ADSLXYZ.
mERXE

Rafa Mollà ha dit...

Ja és hora de que ho feu.
Ara en serio, aquest video realment és canyero. Pesa 120 MB, i això ja són paraules majors.