divendres, 5 d’octubre del 2007

BÚSTIA

Ja fa unes quantes setmanes una persona que ens segueix al Blog, em va enviar un correu preguntant-me com podríem donar la nostra opinió al voltant dels diferents aspectes relacionats amb el poble, com poden ser:esdeveniments, activitats, funcionament de l’Ajuntament, festes, estat de conservació del poble, piscina, consum de droga al poble,etc.

Per una altra banda, jo considere que ja ha passat un cert temps des que el Nou Ajuntament s’està fent càrrec del poble, i pense que també seria un bon moment per a que anàrem dient, escrivint aquelles coses que hem vist que han millorat, i aquelles actuacions, que per contra, no ens estan agradant, o han empitjorat.

A mi se m’ha acudit muntar una mena de BÚSTIA on poguérem anar escrivint els suggeriments, queixes i perquè no també felicitacions o agraïments de tot allò que hi ha o està passant al poble.

Crec que si tots els que anem entrant al Blog, escrivim totes aquestes coses, possiblement ens podran servir per a millorar el nostre poble. Segur que entre tots podem veure més coses que quatre o cinc persones.

Regidors i alcalde ens han dit per activa i passiva que el poble som tots, i que ells ens necessiten per poder millorar el poble. Doncs si anem “mullant-se” un poc, encara que els nostres escrits vagen de manera anònima, i anem dient les coses bones i no tan bones que es van fent, aleshores, ja no podran dir que no els donem idees i que no els ajudem.

El mecanisme que faré utilitzar, és el mateix que vaig preparar per a les eleccions passades, és a dir un Wiki on anirem escrivint.

Es molt senzill, podreu anar de dos maneres possibles, una picant en l'enllaç que teniu a continuació Alcoleja opina i l'altra manera, picant sobre l'enllaç que teniu al Blog en la part esquerra, en concret on posa Wiki d'Alcoleja: Posts monogràfics -->Alcoleja opina.Una vegada haureu entrat en la Wiki només seguint els tres passos que allí vos indique ho podreu exposar.
Crec que almenys, i encara que a "lo pitjor", no tenen en compte res del que ací diem, haurà servit per a tindre una visió real i crítica del nostre poble.