divendres, 5 d’octubre del 2007

Organitzant els posts monogràfics

Vist que poc a poc hem anat encetant una sèrie de posts que van continuant-se en el temps com són: Les nostres paraules, Les fonts, Rutes, he considerat oportú agrupar-los en funció del tema que tracten mitjançant un/a wiki que he creat, i que el seu nom és http://alcoleja.wikispaces.com
Crec que això té diversos avantatges com per exemple és el fet de tindre'ls tots junts com una mena de llibreta classificadora; un altre avantatge és que tenen un fàcil accés, independentment que un post haja estat fet l'any 2006, i l'altre el 2007., també el fet que es poden imprimir directament (picant en page -> print i des de l'explorador Archivo-->Imprimir sense tindre que copiar, pegar i passar-ho al processador de text).
Si, ja sé que esteu pensant que amb la utilització tan acurada que estem fent amb les etiquetes ja anàvem agrupant (busques en ruta, i piques i t'ixen tots els posts) els posts de les mateixes característiques. De totes maneres crec que és molt més directe i ordenat.
De totes maneres, podeu opinar si la feina que he estat fent val la pena o no. Com podeu veure, a la part esquerra he posat una opció nova com és l'enquesta. Podeu opinar, i si veig que considereu que no val la pena, doncs punt i fora.