dissabte, 12 de gener del 2008

ANIVERSARI: JA TENIM UN ANY


Tal i com escrivia en l'anterior post, ja fa un any que estem en la xarxa.
Si, estem d'enhorabona, hem cumplit un any. És encara molt jove la "criatura", però pense que anirà a més la cosa. No tinc la capacitat d'endevinació que va tindre Einstein amb el seu control sobre de l'energia, espai i el temps, però vist com hem anat caminant durant aquest primer any, considere que podem tindre un bon recorregut.
Recordeu que va sorgir la idea de fer una espècie de pàgina web, amb la finalitat de tal i com diu l'encapçalament del Blog per a que tots aquells i aquelles que tenim en comú el poble d'Alcoleja puguerem contar tot allò que ens vinguera de gust i d'aquesta manera estiguérem on estiguérem, ens sentàrem davant de l'ordinador i ens sentírem com si en eixe mateix moment fórem al poble.
És veritat que a tots ens costa escriure, uns perquè no tenim temps, altres perquè ens fa vergonya escriure en un lloc on ens poden llegir bastantes persones, d'altres perquè ens "frena açò de les noves tecnologies", altres perquè considerem que a partir del que escrivim la resta de persones ens poden "despullar" les nostres idees polítiques, existencials, mancances literàries, etc.
Però què ha anat passant al llarg d'aquest any?. Poquet a poquet ha anat apuntant-se més gent, uns lligen només, altres escriuen alguna coseta, altres un poquet més, però poc a poc va augmentant la gent que va llegint i participant. Actualment ja tenim participant activament des d'un xaval que té uns 16 anys (Eduard) fins a Antonio Puyol que en té 70.
El fet que al llibret de festes del poble férem un escrit donant-nos a conèixer va ser molt important; si piqueu sobre la felicitació d' Einstein per a veure tot l'album de fotos, voreu com en la foto de l'evolució al llarg de l'any, a partir de setembre l'increment d'entrades al Blog va ser molt gran. Al llarg de tot l'any s'han superat les 9000 visites (si ja sé que meues poden ser 2000) encara que moltes d'elles tots sabem que poden ser per casualitat, d'entrar i no estar ni un segon, però en fi.
Les dades més reals (comencen a partir de l'1 d'abril) que també us he deixat a l'album mostren que han arribat a entrar gent de 30 països diferents, encara que si ho mirem un poc en profunditat i donem un marge de temps dedurada al Blog de almenys 1 minut, la cosa es redueix a 6 països (Espanya, França, Holanda, Alemanya Portugal i atenció, Hong Kong).
En fi, deixant al marge l'estadística, si que diré, que al llarg d'aquest any m'ha quedat una gratificació personal, i que crec que també tenen tots els que estan participant i és el fet que hem obert una finestra al poble a través de la qual podem assomar-nos, escoltar, veure, parlar i comentar com si estiguerem a casa
Animeu-se i participeu. Quants més siguem, més coses tindrem per a contar-nos
PRIMER ANIVERSARI

9 comentaris:

Ana Ovando ha dit...

Felicidades por este año de vida. Todos hemos aprendido de vosotros, los que escribís y los que os leemos, no sólo porque nos mostráis la cara humana de Alcoleja sino también por enseñarnos lo que puede dar de sí un trabajo colectivo. Enhorabuena por vuestro trabajo, espero que sigáis escribiendo mucho tiempo más.

Antonio Puyol ha dit...

Rafa:
Me siento contento de ser un colaborador del Blog, si no es por tu “forma de convencer, quizás no estaría aquí,” felicidades por este aniversario a todos, pero principalmente a ti para que sigas con tanto animo por muchos años.

Un abrazo.

Rafa Mollà ha dit...

Ana, gracias por las palabras que nos has dedicado. Espero que algun dia te pases por Alcoleja y verás lo bonito que es el pueblo

josepe ha dit...

Jo crec que "De bien nacidos es ser agradecidos" Enhorabona Rafelet sense tu aquest projecte no s'haguera portat endavant, gràcies per mantenir viva l'esperança.

Rafa Mollà ha dit...

No em tireu tantes floretes que si només escriguera jo, no serviria de res.

Gràcies Antonio, erò jo si que estic orgullos de que tu t'hages engantxat al projecte.

Eduard ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Eduard ha dit...

Estic molt satisfet de pertànyer al blog ja que es un portal per a conéixer tot el que passa a Alcoleja i felicite a tots per fer possible açò, ja que sense ningú açò no seria possible. Felicite principalment a Rafa ja que sense ell no seria possible, però també a tots els altres.

Espere que continue així per molts anys.

J.Vte. ha dit...

Enhorabuena a todos por este primer aniversario de existencia del Blog. Enhorabuena especial a Rafa y a Josep porque fueron los artífices de la idea. Y enhorabuena "superior" a Rafa por ser el que más tiempo dedica a mantener vivo este proyecto.
Es un privilegio compartir con todos vosotros este espacio de comunicación.

REME ha dit...

Enhorabona als que feu tot el possible perquè el poble continue viu i especialment a tu, Rafa, per la teua dedicació, paciència i entusiasme. Em sap mal no poder participar més en les activitats que organitzeu, però m'alegre que les feu i vos anime a continuar.