dilluns, 14 de gener del 2008

Una altra visió d'Alcoleja

Quina visió tenen els que venen de fora al nostre poble?
Estem acostumats a veure amb els mateixos ulls i mateixa perspectiva el nostre poble any rere any: els carrers, fonts, torre ,etc, i això fa que només quan una persona que ve de fora, siga amb els seus comentaris, o amb la seua càmera fotogràfica preparada per a captar-ho tot, es dispare també en nosaltres la curiositat, l'alegria i la satisfacció de tot allò que tenim al costat però que no ho sabem veure.
Per què dic tot açò? Perquè s'han posat en contacte amb mi dos entusiasmats de la fotografia que m'han fet arribar l'adreça dels seus àlbums en que, en el cas de Oscar Martin, ha fet unes fotografies del poble amb unes perspectives i uns colors molt bonics.

En l'altre cas està Ivan Flores, un xic d'Alcoi que m'ha enviat unes fotos fetes des d'Aitana i que ens mostren unes vistes meravilloses


Com que he vist que tots dos tenen altres àlbums que encara que no són d'Alcoleja, també val la pena que els mireu, us deixe els enllaços per a que els pegueu una ullada: Oscar Martin i Ivan Flores.

Ja em direu.

2 comentaris:

J.Vte. ha dit...

Me han gustado las fotografías. Hay lugares que te has acostumbrado a ver normalmente de una manera determinada y ves que cambian totalmente cuando a alguien se le ocurre enseñártelos desde un pusto de vista totalmente diferente.

Rafa Mollà ha dit...

Això és el que volia que vereu