dilluns, 22 de setembre del 2008

S'acaba la festa i comença el treball

Com ja sabeu tots, després de la llarga festa per a uns i de la no tan llarga per a altres, tots ens de posar les piles per què torna el treball. En el meu cas es un nou curs (2on de Bat), però en el de molts, la majoria, son unes altres feines com per exemple, el professorat.

Per això, a partir de setembre tot el món torna a l'activitat diaria, desitjant que torne el cap de setmana per a poder descansar.

Ja acabe i desitge a tots un bon començament de tornada al treball i que passe el temps per a que per fi arribe Nadal i amb ell, dos setmanes de vacacions.

3 comentaris:

juan ha dit...

Edu, que tingues un bon curs. I per a tots i totes.

Merxe Aznar ha dit...

Gràcies Edu.Espere que tingues un bon començament i que 2on siga tan brillant com ha estat primer. A banda de preparar-te la selectivitat, i tot això que ja estarànt dient-te... no oblides gaudir de cada dia del curs amb els teus companys i companyes, els anys passen, i te n'adones que els de l'institut es recorden amb molta estima i enyorança.Endavant, valent.Sort.
Ja disfrutarem al NAdal.

Antonio Puyol ha dit...

Con esos razonamientos, es señal de que te lo tomas en serio, dentro de quince días estarás tan metido en la faena, que no tendrás otra brújula que la de hacer bien tu trabajo, ánimo, sigue demostrado que puedes, sigue dándole alegrías a la familia.