dijous, 17 de gener del 2008

LA SUBASTA DE SANT ANTONI I LES ORQUESTES DE FESTES

La subasta de Sant Antoni s'havia de fer aquest diumenge dia 20 de gener, el que passa es que com som molt pocs festers, no la podrem fer ja que tenim diferents reunions al llarg del dia, una de matí i dos de vesprada amb els representants de les orquestes Titanic, Costa Blanca i Acuario. Així que l'aplaçarem al diumenge que ve perque així també li donem temps a Alberto, el nostre rector, a dir-ho en la misa del diumenge. Si hi haguera algun canvi, ja el posaria.
Ja que les festes son de poble, hem proposat una idea per a que ens ajudeu a elegir la orquesta i així que ens agrade a tots.
Podeu elegir entre:
La representació de Titanic amb la orquestra Bird Band per al dissabte i la discomòbil Piramide per al divendres.
La representació de Costa Blanca amb la orquestra Pershing o la discomòbil Piramide per al dissabte i la orquestra Zambra per al divendres.
O, la representació de Acuario que ens faran l'oferta de les orquestes aquest diumenge dia 20 de gener, i que més tard posaré.
Esperem la colaboració de tota la gent posible, tant com per a la subasta com per a ajudar-nos a elegir les orquestes, ja que la festa no es nostra, sinó del poble.

6 comentaris:

Rafa Mollà ha dit...

Aixina, d'entrada, es fa un poc difícil ajudar-vos a l'hora de triar l'orquestra, jo almenys no les conec.
Ara bé supose que a l'hora d'escollir-les haureu de tindre alguns punts en compte com poden ser el preu de cadascuna, la qualitat, el tipus de música que us agradaria que tocaren.
Pel que veig ací al poble i en altres pobles, a vegades la gent jove s'ho passa millor amb una discomòbil que els done suficient canya i més barata que amb una orquestra que toca millor però que la música que toca els sembla massa carrossa.
I a tot açò s'ha d'afegir el fet que també s'haurà de tindre en compte els gustos dels no tan joves ja que supose que en algo hauran participat també ajudant a la festa, i per tant també els haureu de "contentar".
Complicadilla és la cosa; però en fi, com també és veritat que ho feu com ho feu, segur que no agradarà a tots, doncs, demaneu opinió, escolteu-la, i feu el que vosaltres vulgueu

J.Vte. ha dit...

Si el presupueto, como creo que sucede normalmente, es más bien escaso, pienso que os deberíais de inclinar por la disco-móvil. Seguramente no será muy difícil advertirle al representante correspondiente que la música debería ser variada para que guste tanto a menores, mayores y más mayores. De todas formas, Eduard, no os debiera preocupar la elección: "para gustos...los colores". Saludos.

Anònim ha dit...

Benvinguts al món dels adults. En esta vida tots és prendre decissions. El grup que trieu estarà bé, però no vos compliqueu la vida per damunt de les vostres possibilitats.
IGNASI

Anònim ha dit...

olaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!soc lorena,jo vote a la primera opció a la de La bird band i la discomovil.....pero tot açò depen dels diners que teniu, aixi el que mes barat i ems comode vos vinga,pues eixe sera el millor!!!!!! ANIMS FESTERETS!!!!!!!!!!!JEJEJEJEJE

Anònim ha dit...

AUNQUE NO ESTOY ALLI , QUIZAS LA DIVERSIDAD ES LO MAS ADECUADO, MAS Y MENOS JOVENES, ¡¡ ANIMO FESTEROS ¡¡ ESTE AÑO SERA DIFERENTE.

Anònim ha dit...

Jo vote per el de la Bird Band :D:D

Juanmi