diumenge, 20 de gener del 2008

LA SUBASTA DE SANT ANTONI I LES ORQUESTES

Avui, el cura ens ha dit que les done del poble volen que la subasta es faja, però que els beneficis siguen per a l'església en compte de per a festes, com tenien previst, així que correrà a càrrec d'ells la setmana que ve. Sols volia dir que en el que tinguen es conformaran i si els agrada bé i si no pos no podem fer res.
També volia dir que hui em firmat el contrat amb la representant Titanic, aleshores durem el divendres per la nit la discomòbil Piràmide amb el canó d'espuma (encara no segur) i 1 boy i 1 striper. El dissabte durem la Bird Band. Per les vesprades hi haurà coses d'entreteniment.
Esperem la col·laboració de tota la gent possible per a que açò puga ser possible, ja que sols som dos festers. Mariam i jo, Eduard.
Esperem que a tota la gent els agrade, ja que em pensat en tota la gent de les diferents edats.

3 comentaris:

Rafa Mollà ha dit...

"Con la iglesia hemos topado". També és curiós que després d'haver-li vingut al cap a Edu que es tornara a fer la subasta de S.Antoni per a traure diners per a la festa dels fadrins, ara al retor li ve al cap "engantxar-se" al carro i tornar a la tradició, això si, per arreplegar-ho per a l'esglèsia (què és com era abans). En fi endavant, però Edu, que no se t'acudisca dir res de criar gallines per a tindre ous i aixina després vendre'ls per a treure diners per a festes, no siga cosa que............. (era broma!)

Anònim ha dit...

Perdona però crec que estàs un poc enganyat, la subasta en cap moment s´ha perdut, i si ho ha fet a sigut algun any.
La culpa no es del retor, és la tradicció, per a qui ha sigut sempre la subasta?????.
Tampoc no estic dient que no la tinguen que fer el festers, però aixó que as opinat es incorrecte.
Ademés tots alguna vegada em sigut festers o alguns encara no i amb molt respecte i sabem com costa guanyar els diners, però una dita que e conegut desde que era petita era: "LO DEL CÉSAR AL CÉSAR", i per aixo debem ajudar als festers en tot allò que podem, però en allò que toca.

Antonio Puyol ha dit...

Ya tienes tu primer disgusto, toma con cariño los comentarios del anterior post que de manera desinteresada te aconsejan mesura y no endeudarse, y como dice Ignasi, bienvenido al mundo de los adultos, pero para mí una cosa ha quedado clara, que tenéis ganas de trabajar y podéis organizar, y que se os ha de tomar en serio.

ANIMO.