dissabte, 9 de maig del 2009

PLUVIOMETRIA ANY 2008

Abans de res, perdoneu que m'haja retrasat tant en presentar les dades sobre l'aigua caiguda durant l'any passat. No és culpa de Miguel Mollà, el nostre home del temps "particular" ja que les dades me les va passar en gener. Ha sigut més culpa meua, doncs enguany tinc bastant feïna a l'insti, i no puc arribar a tot com a mi m'agradaria.
En fi, voreu que també va ser un any amb molta aigua, però sense arribar als valors del 2007.
Vos deixe amb la presentació, on podreu veure els litres caiguts per mesos (dia per dia) , i comparant-ho amb els valors del 2007.
No vull acabar sense deixar d'agrair a Miguel Mollà "Micalet de l'esparter" el treball realitzat, i el detall de passar-nos la informació per a que d'aquesta manera pugam tots saber quant i molta aigua plou a Alcoleja.
* Per poder veure-ho en gran, heu de picar sobre l'icon que representa una pantalleta, al costat dels dos ninotets que hi ha a sota a la dreta

4 comentaris:

Ignasi ha dit...

Molt bona la informació i moltes gràcies a Miquel per el seu treball.

Marian Campello ha dit...

Hola, esta muy chula la web, yo visité Alcoleja hace mucho tiempo y me gustó, junto a Penáguila. Un saludo y ánimo con los proyectos que llevais a cabo.

Rafa Mollà ha dit...

Gràcies Kaa, per la part que ens toca

J.Vte. ha dit...

Muchas gracias a los dos por la información, a Miguel Mollá y a Rafa Mollá.
Si se continua tomando lecturas y registrándolas es posible que podamos tener un "histórico" fiable de las precipitaciones en Alcoleja.