dijous, 3 de setembre del 2009

Esports i Jocs de taula en Festes

Ja portem tres anys organitzant les activitats esportives i jocs de taula al Poliesportiu. Enguany van durar sis dies, i la veritat, és que vam disfrutar molt. Va haver una molt bona participació, ja que enguany van participar xiquets i xiquetes a partir d'uns 5 anys, i per dalt van participar dos "granaets" que els queda poc per a posar un 5 en les desenes.
Als videos que teniu a continuació he posat també un que va del curset de natació que enguany també s'ha realitzat; i que per cert, m'ha semblat que els alumnes aprenien molt i també s'ho passaven molt bé. Crec que va ser un encert acabar el curset el divendres, i a continuació fer les curses de natació ja que els xiquets tenien ganes de posar en pràctica els coneixements apresos.

Des d'ací agraïr a la Corporació Municipal per ajudar-nos en tot allò que Josep i jo els vam demanar per poder portar a terme les diferents activitats. També vull donar les gràcies a Edu ja que també ens va ajudar a organitzar les activitats.

Nota: si voleu descarregar-vos algun video, piqueu sobre la paraula "vimeo" i anireu on tinc els videos. Després, ja busqueu el video que voleu baixar i piqueu sobre ell. I per últim en la pàgina del video, a la part dreta a sota (baix), voreu que posa "download", piqueu sobre ella, i ja vos baixarà el video.
Important: si voleu baixar un video, millor feu-ho durant la primera setmana en que els he pujat ja que a partir d'ahí, la qualitat en que es podrà baixar després serà més dolenta.

2 comentaris:

Ignasi ha dit...

Preciòs, Rafa. Heu fet un treball incrïble i en un temps record. Crec que serà un documnet molt bonico de les festes 2009. I d'ací uns anys, quan tornem a vore`l encara ens agradarà més.
Felicitacions a tots dos.

Eduard ha dit...

Les hores esportives d'aquest any han estat prou millor que les de l'any pasat i molt millor que l'anterior. Cada any anem superant-se i espere que el pròxim encara siga millor que aquest. Felicitacions a tots els participants i organitzadors.