divendres, 4 de setembre del 2009

VANDALISME A LA PISCINA

Ahir día 3 de Setembre, vam a anar la piscina, estava tancada i Ruben prou nerviós, perque havia trobat moltes coses trencades; dutxes, cartells, objectes i merda dins de l`aigua, portes forçades...
El cas es que les persones que ho han fet " no vienen de lejanas montañas " pareix ser que els autors no estaven masa lluny. El que m`agradaría es que els pares d`aquests pagaren la destrossa i que a mes, pasaren al juzgat de menors, que l`edat penal es a partir de 14 anys.

3 comentaris:

Eduard ha dit...

JA era hora que es prengueren mesures contra eixes persones que no "venen de terres tan llunyanes", ja que aquesta no es la primera vegada que fan vandalismes al poble, encara que aquest ha sigut el que ja ha colmat el got i el mes greu de tots. ESpere que es prenguen mesures contra estes persones i que almenys els facen pagar els danys ocasionats a les instal·lacions de la piscina del poble.

Sense res mes a dir.

Salutacions!!

JorDi ha dit...

Esto va a mas, si no se toman medidas ejemplares se creeran inmunes y volveran a la carga.
Se sabe quienes son con total certeza? si es así espero que paguen el destrozo ocasionado.
Creo que el principal problema es que en el pueblo todos se conocen, son familia o tienen algún interes común y eso hace que nadie haga nada. Porque es el hijo de este o para pasar a mi bancal este me dá permiso etc..eso hace las cosas mas dificiles pero se tendrían que tomar medidas ya, cueste lo que cueste y caiga quien caiga.
PROBLEMA: Quien le pone el cascabel al gato?

Tere.Jover ha dit...

Mis más sinceras felicitaciones por la rapideza y las medidas tomadas por parte del Ayuntamiento en los actos vandálicos que se han acomentido este fin de semana en Alcolecha.
Que esto sirva como ejemplo para otros hechos que se hacen y se haran y que quedan impunes.