divendres, 4 de setembre del 2009

VUELTA CICLISTA A ESPAÑA 2009


Este Domingo termina en el Alto de Aitana – de categoría especial - la 8ª etapa de la Vuelta Ciclista a España. En la página oficial de la “vuelta” http://www.lavuelta.com tenéis más detalles.
La 8ª etapa es la primera etapa de montaña y, según la página oficial de la vuelta, una de las más duras. Son 203 kilómetros desde la salida en Alzira y se ascienden ocho puertos de montaña. El recorrido, es: Salida de Alzira, Beniarrés (3ª cat. - km. 52), Margarida (3ª cat.- km. 71), Tollos (2ª cat.- km. 80), Castell de Castells (3ª cat.- km. 100), Guadalest (2ª cat.- km. 131), Confrides (3ª cat.- km. 144), Tudons (2ª cat.- km. 160) y para terminar tendrán la ascensión final al alto de Aitana, de 21,7 kilómetros y con una pendiente media de 5,7%, y con rampas puntuales del 9,5 %.
Será una oportunidad de pasarlo bien para todos los aficinonados.

http://www.lavuelta.com

1 comentari:

Rafa Mollà ha dit...

Vaig estar veient-la en directa, i la veritat és que val la pena veure com de bon matí ja no paren de passar ciclistes aficionats que van seguint-la. Després també he de dir que val la pena veure com van d'apressa costera amunt., també la quantitat de cotxes i motos que la seguixen. En definitiva, espectacular.
També va ser molt guapa la retransmissió que va fer TVE sobre Alcoleja, amb unes tomes aèries i a peu de carretera molt bones