diumenge, 21 de febrer del 2010

Enrique la Venta en el Diari Informació.Conseqüències de la nevada

Ací vos deixe l'enllaç a la notícia que ix al Diari Información (piqueu ací), on en una entrevista a Enrique Serra (Enrique la Venta) es parla de la cara negativa de la gran nevada que hem tingut este hivern. No hem mostrat eixa cara dura de  la nevada, on el desastre en oliveres, ametllers, pins , carrasques, etc ha sigut molt considerable, com hem pogut observar tots els que hem anat al poble.
Jo vaig fer unes fotos a les oliveres, i realment era molt depriment. En el meu cas, de les rames trencades vam collir quasi 400 Kg d'olives, i del "que va quedar d'oliveres", només 350 Kg. Passaran uns quants anys per a tornar a recuperar les oliveres que hi havia abans de la nevada.

1 comentari:

Antonio Puyol ha dit...

Te considero una persona ocupada y comprometida, y me consta que son bastantes los frentes que tienes abiertos, aún así mantienes una buena información actualizada, gracias, antes nos enterábamos cuando ya todo había pasado, ahora podrás opinar (no se si con algún valor) y animar al realizador de la hazaña, gracias nuevamente por tu puntual información.