dissabte, 12 de juny del 2010

Xarxes socials. Millorant la connexió

No m'acabava d'agradar com havia quedat l'enllaç a Facebook  i Twitter perquè no permetia compartir en eixes xarxes socials aquells posts que en un moment donat t'agradaria penjar en el teu mur.

He estat fent proves per a posar un codi en la plantilla del bloc que permertera incrustar-se directament en cada post, de manera que només picant en el logo de la xarxa, ja directament t'enviara a la xarxa. Però aquesta solució tenia un problema i era que ralentia molt el Bloc, fent que la càrrega de la web fos molt pesada.
Ara podeu veure que he deixat davall del contador l'enllaç a Facebook i Twitter de manera que si piqueu directament sobre un d'ells, vos portaria a la xarxa el  post més recent.
Per a que això no passe, i es puga enllaçar-compartir, aquell post que t'interesse, el que s'ha de fer és el que he deixat telegrafiat al títol:Compartix. Pica sobre Títol del post i sobre la Xarxa Social
1. Picar sobre el títol del post que t'interessa compartir
2. Picar sobre Facebook o Twitter, i ja d'eixa forma, ja et porta a la xarxa en qüestió, t'identifiques, i quedarà penjada una breu introducció al post. Deixa manera si algú et llig en la xarxa, i vol assabentar-se completament sobre el tema del post, en picar sobre ell, serà redirigit cap ací.
Del que si que no he pogut fer el mateix, ha sigut sobre Tuenti, els resposables de la xarxa no estan per la labor, i no treuen "gadgets" per poder-ho fer. De totes maneres si algú de vosaltres en troba algú "boto" d'aquestes característiques, que m'ho diga i el posaria.