dissabte, 12 de juny del 2010

POLIESPORTIU:Deteriorament II

He posat este títol al post perquè ja vaig posar en aquest altre altre post al desembre de 2008, el mateix nom però amb en número I. I és que en el cas del frontó, no s'ha fet res per a tapar el forat que es va crear, i supose que l'aigua que es filtra des de la part alta de la paret, més l'aigua que va colpejant sobre el forat en formació, va fent el forat cada vegada més gran.
Recordar que Quico, em va comentar que en acabar unes obres que s'estaven fent per aquell entonces, anirien i ho arreglarien. Si seguiu la línia de fotos que he deixat podeu observar l'evolució que va tenint eixe forat. Quan més es tardarà en solucionar el problema, més costarà.
I a més, espere que no s'arribe a la situació que vam viure l'any passat amb les porteries trencades que hi havia.  Amb bon criteri, l'Ajuntament les va retirar perquè estaven perilloses, però els xiquets van estar tot l'estiu sense porteries, només en la setmana anterior a festes, van portar les de la Base.
Espere com dic, que no s'arribe a posar un "lletrero" al frontó indicant que "per a evitar que li caiga a algú una pedra, i tingam un problema, es prohibix jugar fins que estiga arreglat"

Ja sabem que tan important com fer coses noves, és realitzar un bon manteniment del que ja tenim; i dic tot açò, des del convenciment de que la Corporació fan tot el possible pera millorar el poble.