divendres, 30 de setembre del 2011

ACTIVITATS ESPORTIVES ESTIU 2011

Perdoneu  per no haver penjat abans tot aquest material, però m'ha sigut impossible fer-ho abans. Ja sé que estes coses quan més properes en el temps, millor, però no he pogut.
En aquest post vaig a deixar tots els videos que he anat fent sobre les activitats esportives.
El primer és de la cloenda del "Curset de Natació", el vaig pujar amb el mòbil i per això ha quedat molt curtet.Aprofite per agrair a Jose ("el Tendre")  les bones condicions en que ha tingut durant tot l'estiu la piscina,. Chapeau!

La resta de videos són de les diferents activitats esportives i lúdiques que es van realitzar al voltant de les Festes.

Multiesports Alcoleja 2011 from alcoleja.org on Vimeo.


La participació va ser molt gran, variada i molt bona. Jo particularment em quede amb dues activitats: la partida de pilota, i el torneig de frontennis.
En la partida de pilota, perquè es van fer jugades de molt nivell, i on per a mi, Leandro es va destapar com un gran feridor. De la resta de jugadors, com sempre, espectaculars. Enhorabona i gràcies per la bona partida realitzada, i també les gràcies a la Família Manero per patrocinar-la.

Del torneig de frontennis, em quede perquè ha aparegut un gran jugador,Kike, que amb una gran potència i tècnica (juga amb la raqueta com si jugara de bragueta a pilota a mà) ens va fer pols a tots. Molt bo. Si la resta de jugadors del poble no es posen les piles, hi ha campió per a molts anys.


FRONTENNIS SENIOR 2011. Alcoleja from alcoleja.org on Vimeo.


Ah, i els juniors venen pegant !

FRONTENNIS JUNIOR 2011. ALCOLEJA from alcoleja.org on Vimeo.


Respecte a l'organització de les diferents activitats, només puc que donar les gràcies a EDU i a tots aquells/es que l'han ajudat a portar endavant totes aquestes activitats. També a Josep Maria i l'Ajuntament en general pel suport realitzat.
Un "pero" només, i ha sigut el perill que durant tot l'estiu ha hagut al poliesportiu. La cistella de basquet ha estat arrimada a un lateral, i s'han produit dos "accidents" comtra ella que afortunadament no han passat d'unes bones rascades de "xapa". Però "cuidadin, cuidadin" que no es pot abusar de la sort