dissabte, 1 d’octubre del 2011

ACTES VARIATS FESTES 2011. Festa 9 Octubre

Bé, i a falta en tot cas, de pujar un resum més ampli de l'actuació de la Coral, ací vos deixe un video amb alguns actes diversos que vaig gravar. Pense que en conjunt, i tenint en compte els temps que correm, les festes d'enguany van estar molt bé. Esperem que les del proper any també siguen iguals o millor.


Ja hem vist que n'hi ha festers, amb moltes ganes de treballar, i sembla ser que per al proper cap de setmana ja tenen en marxa moltes activitats. Ací vos deixe el que tenen penjat al Facebook:
Dissabte: 8 d'octubre:
- A les 11:00h Campionat de dominó, cotos i escacs amb premis y medalles. 1€ per participant
- Taller de pintura i jocs de taula per als xiquets amb premi per asistència.
- A les 19:00h concert a càrrec de la "societat musical cultural d'Alcoleja".
- A les 00:00h discomòbil amenizada pel Dj Pietro Beretta al Patronat. Preus anticrisi, cubates a 3€ i xupito de caçalla a 1€.
Es rifarà un cuixot.
Diumenge: 9 d'octubre: Dia de concur de paelles 
- A les 11:00h Partida pilota, jovens vs veterans al carrer nou
- A les - 14:00h arreplegada de paelles amb dolçaina i tabal per al concurs En estar al carrer nou es procedirà a la degustació.
¡Bases del concurs!: Es pagarà 5€ per paella concursant i s'oferirà un litre de cervessa i un litre de Coca-cola Primer premi d'un Llom ibèric i una botella de Vi Segón premi botella de Café licor i un litre de Coca-cola Tercer premi un xupito de caçalla per participant.
El jurat seran els festers.