dissabte, 1 d’octubre del 2011

ACTES MUSICALS: CORAL I "AURORES" 2011

En aquest únic post he intentat posar les activitats que vaig gravar durant les festes (si ja sé que també en van haver més, però a tot no arribe), i que ací deixe Primerament deixe l'actuació de la Coral Alameda, que va impressionar els assistents amb un repertori molt bonic. En anar al poble, crec que podré penjar una gravació millor i més completa de l'actuació que segur que vos agradarà encara més. I en segon lloc, com tots els anys, l'aurora va estar molt present en les nostres festes, tot i que per a mi hi havia un poc menys de gent que altres anys. Però enguany vull deixar-vos també un "Rosari de l'Aurora" que també es fa a Llucena del Cid (poble de la meua dona). Com podreu vore la part musical va més pobreta perquè només l'acompanya un bombardino; no vos se dir ara mateix si és perquè enguany només hi havia un músic o és aixina la tradició. Una altra diferència respecte a la nostra és que una volta s'ha donat la volta al poble cantant, s'en torna a donar una altra, en aquesta ocasió resant-cantant el Rosari. En fi, espere que vos agrade.

3 comentaris:

Paco Català ha dit...

Eres un bon repórter. Fas possible que les festes queden per a la história del poble. Tot es veu i s'escolta bé. Es interessant l'Aurora de Lucena.

Ignasi ha dit...

Gràcies pel reportatge.Trobe interessant escoltar altres cants de l'Aurora.

Paco Català ha dit...

Moltes gràcies per incloure el nostre concert a la web i especialment per la vostra acollida que cada any fa que ens emocionem.
Irene