dijous, 1 de desembre del 2011

CAIXER I OFICINA DE LA CAM AL POBLE ?

El nostre alcalde Quico m’ha enviat un correu  per a comentar-me que des de fa uns mesos la Direcció de la CAM està rumiant la possibilitat de llevar el caixer i l’oficina del poble. Ja ha retirat el que tenia en Alfafara. Les gestions realitzades per Quico, han permés que per ara no es retire. Durant quant de temps ?. No ho sabem. Però el que si que sabem tots és que la dita en castellà  “Cuando el rio suena..............” sol cumplir-se

Què ha passat amb la CAM al poble?.
Hi ha una realitat que és que el poble va a menys any rere any. Però és que possiblement la CAM encara ha corregut més que la davallada de la població.
Va passar d’obrir tots els dies, a només uns dies; de només uns dies a només un dia. Si, es podien treure diners, anaves,.... Paco molt atentament et servia. D’ahí es va passar a posar el caixer.
 Podem arribar a pensar els que encara som relativament joves, el problema que això pot portar a una persona d’uns 70 -80 anys, com per una altra banda són la majoria dels que viuen al poble?. Una targeta, un PIN, la por a enganyar-se i fer alguna operació que no se sap com acabarà?. I això de treure diners així, enmig del carrer?. I si el caixer s’enganya i en trau  menys?............ Com dic., els nostres majors ja han fet un gran esforç en posar-se al dia en totes aquestes coses que per a nosaltres poden ser rutinàries.

Es veritat que en moltes ocasions tenim el que ens mereixem. Si quan van donar estos passos, haguérem retirat la majoria de persones les pagues de la jubilació i comptes, segurament ara no estarien “eixes ments tan brillants” pensant-se donar l’últim pas.
I ara? . El següent pas que volen donar, quin és?. Tancar ho tot, ja ens enviaran cartes a casa on s’indicarà que el nou caixer es troba molt a prop : Penàguila, Benilloba, Cocentaina,... i tot un món de caixers a només 20 Km, Alcoi........
Doncs em pregunte, val la pena tindre els diners a la CAM ?  Arribats ací, què més dóna tindre’ls ací o passar-los a una altra entitat bancària que ens oferix els mateixos caixers i segurament més solvència financiera?.

Amb l’estalvi de no pagar lloguer per l’oficina i el caixer, la CAM  solucionarà tots els problemes que té?. Volen  estalviar-se “el chocolate del loro” però per una altra banda continuar enfonsant-se gràcies a la mala “política econòmica” que han tingut durant els darrers anys.
Deixe ací els enllaços a “eixa mala direcció” que ha tingut la CAM  per a que pensem si val la pena com dic continuar confiant  amb la CAM.
Notícies d’interés:

Las claves de la intervención de la CAM

El fracaso de la inversión de la CAM en México desata sospechas sobre evasión fiscal y blanqueo

Malos negocios, grandes viajes

En la CAM 5.800 millones de agujero, y nadie va a la cárcel.

La deuda de los grandes proyectos de ocio del Consell supera a la de tres autonomías


Deixe al costat una enquesta per a que pugueu picar en l’opció que considereu oportuna. Supose que no servirà de res, igual que este post, però, i “lo a gust” que et quedes.......