dijous, 14 de maig del 2015

Del Caixer a la Tele

Si, gràcies a la retirada del Caixer hem eixit huí a l'Informatiu de la Comunitat Valenciana de TVE1.
En el reportatge podreu veure com l'alcalde i unes quantes persones més han explicat la situació en la que ens trobem.
Encara no hi ha res clar, però la "cosa" s'està movent.
Com diu la dita popular "QUI NO PLORA NO MAMA", i si no ixes als mitjans de comunicació a fer soroll no existeixes. 
La "BONA" publicitat que està adquirint el BANC DE SABADELL via tots els mitjans de comunicació, crec que està fent-los repensar la postura que havia pres, i la forma tan rastrera de retirar-lo sense avisar amb temps, sense atendre a les diferents opcions que des del Consistori els havia anat proposant.
Supose que ara el Banc, en el cas  de tornar-se enrere, i tornar-lo a posar, aconseguirà una rebaixa en el manteniment (cosa que ja se li va oferir, facilitant-li l'Ajuntament, pagar les costes de llum, etc)
No vos sona aquesta postura a eixa en la que et diuen que van a tirar-te del treball, sense indemnització, etc, etc, i al final , resulta que no et tiren, però et rebaixen el sou un 20%, passes a treballar més hores, tens menys vacances,... però això si, estàs content perquè no t'han fet fora. Possiblement no tindrem altra opció més que posar-los-ho tot en safata de "plata"per a que no ens ofeguen.
Però ai com algun altre banc ens proposara el mateix que el Sabadell.... Si no fora perquè la majoria són persones majors que el que si que no volen són maldecaps de canviar de bancs, a aquestos es mereixeria que els diguerem "AHÍ VOS QUEDEU"
Un 10 a Quico per com ha tocat en qüestió d'hores totes les tecles possibles per  a que tots sapigueren el mal comportament del B. Sabadell   #AlcolejaNoAlBancSabadell
Continuarem informant

1 comentari:

josepe ha dit...

Molt bé. Gràcies per la informació