dijous, 29 de març del 2007

Mones de Pasqua

Dintre de poc farem per menjar-se la mona, mona-de-pasqua,, podeu provar a fer-la, no té res a veure en la que es compra a les pastisseríes, que en algunes estan "de la muerte". Bé, el que vull dir-vos és que si el temps ens acompanya teniu un lloc en el poble, treballat per un grup d'aventurers, per gaudir d'aquest menjar típic de la Pasqua. El lloc en qüestió és la font del retor. Així, l'esforç, la dedicació, la renuncia a quedar-se al llit o ajudar als nostres familiars a la casa, es vorà recompensada.

1 comentari:

Ignasi ha dit...

M'encanta el canvi de look de la pàgina. Respecte a la mona volia fer un comentari. A casa meua des de fa molts anys Merxe s'encarrega de fer les mones i li ixen boníssimes. El que jo voldria proposar-vos és intentar recuperar d'alguna manera aquell costum d'anar tots junts a menjar la mona. Els que tenim fills s'ho passarien millor. Quan érem xicotets anàvem a menjar-nos-la a Riola i a la Caseta Ivañez. Tots junts. Hui en dia cada família pega per a un lloc diferent i estem tots per ahí desperdigats. Seria possible tornar a recuperar aquell costum d'anar a un mateix lloc? Nosaltres anem al Pla del Cirer, a la vora de la molineta, perque alli es vola molt be el catxirulo. Què vos pareix?