dimarts, 17 d’abril del 2007

Animeu-se

Aquestes vacances "remullades" de Setmana Santa entre d'altres coses ens han servit per poder veure al poble a amics i amigues que en alguns casos ja feia uns quants mesos que no teníem contacte.
Ha servit també per donar-nos compte de que cada vegada hi ha més gent que va entrant en el Blog (hi ha més de 1600 entrades), i que va seguint-nos de tant en tant.
Alguns ja m'han mostrat les ganes de participar, i des d'ací els anime a que ho facin.
Crec que també hi ha altres persones interessades a participar, segur que n'hi ha de joves que volen, però que igual pensen que qui estem ara som ja "carrosses" o que simplement no tenen contacte algun amb nosaltres. Doncs aquest potser el punt d'unió o de començament de noves amistats. Crec que mirant l'encapçalament del Blog està tot dit respecte a les idees que tenim posades en aquest tauler de notícies i opinions.

Torne a recordar que és molt senzill, recordeu que al costat on està "enllaços interessants", hi ha un apartat on posa tutorials web on jo vaig penjar els passos a seguir. Però ara encara és més fàcil ja que els podríem resumir en:
1.- Si teniu ja correu de Gmail passeu directament al punt 2. Entreu a la pàgina de Google , i piqueu en buscar "gmail", vos eixira "Tu correo Gmail gratis", piques en ell i arribaràs a una pàgina on posa Apúntate para obtener una cuenta i et portarà a un formulari on una vegada l'has omplit ja tindràs el correu de Gmail.
2.- Entreu en la pàgina de Google, i piqueu en buscar "blogger" i us enviarà ja a una pàgina on posant el teu nom d'usuari de Gmail i la contrasenya ja estareu donats d'alta en Blogger.
3.- M'envieu un correu a mi: rmollap@gmail.com per a que jo vos done una invitació a escriure al nostre Blog.
4.- Quan vos arribe el meu correu amb la invitació, piqueu en el lloc on vos diu, i ja podreu escriure
Nota. Per accedir al correu Gmail et poses en la pàgina de Google i en la part de dalt on posa acceder piques i ja et demanarà el correu i la contrasenya

En la següent adreça també hi ha un tutorial, per a mi el millor on t'explica què és un blog i els passos a seguir per crear-lo i/o escriure.
Per últim, sempre vos queda enviar-me un correu, i ja quedaríem per solucionar els problemes.