dimecres, 18 d’abril del 2007

Maig mogudet

Com ja sabeu, el proper mes de maig serà algo mogudet, tenim la festa de Beniafé (a de ser una festa especial), les comunions i les eleccions municipals i al parlament valencià. Està clar que tant la festa de Beniafé com les comunions són molt desitjades per diferents motius personals. Però les eleccions municipals i autonòmiques... Tindrem que demanar-li a la mare de deu que el nou parlament no faça cap barbaritat urbanística (ex: ahir en el diari "información"), per això crec que aprofitaré la festa de beniafé per entre altres coses demanar-li, a la mare de deu, que tinguen cabet en qüestions d'urbanisme.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Acabe de vore lo de les festes de Beniafé - Teniu pesat algo en concret?, qui se encarrega aquest any?. Si voleu cualsevol cosa aviseume i fem algo "especial". Jo estare desde el Divendres. "la casa meva es casa vostra..."

josepe ha dit...

Especial, simplement perquè des d'aquesta ferramenta s'intenta fer poble (reflexionar en veu alta, així com informar de coses que ens puguen interesar. L'any passat ens haguera paregut un imposible alcoleja.org i aquest any ja és una realitat i tot gracies a la bona voluntat de tots nosaltres. Gracies per tot Jordi.