dijous, 19 d’abril del 2007

Eleccions municipals 2007

Tal com dia Josep al post anterior, maig es presenta interessant per moltes raons, i entre elles estan les eleccions municipals. He estat pegant-li voltes al tema i crec que des d'aquesta finestra d'opinió tenim l'oportunitat d'expressar aquelles coses que ens agradaria que tingueren en compte aquells candidats/candidates que van a presentar-se per a regir el nostre poble.
D'entrada agrair als candidats l'interès que demostren pel poble, ja que per poder realitzar eixa tasca es necessiten moltes ganes de treballar, dedicació al càrrec,i per contra en moltes ocasions eixe treball comporta disgustos, mal de caps i problemes doncs sempre hi haurà persones a les que les actuacions portades a terme els poden parèixer inadequades , incorrectes, etc.
Com deia al principi, crec que podem opinar tots aquells que vulguem (veïns, fills del poble però que viuen fora, persones que s'han comprat una casa o un terreny, estiuejants, etc ) sobre quines necessitats pensem que té el poble i el terme. Crec que això pot servir per dos motius, per un costat ens permetrà reflexionar sobre les necessitats prioritàries d'Alcoleja, i per l'altre pot servir als candidats per a que vegen de primera mà què és el que esperem d'ells.Potser així,al seu projecte polític incloguen apartats que no tenien en compte.
I com podem expressar tot açò?.
Mireu, he creat un lloc "wiki", on podrem anar escrivint tot allò que considerem oportú, i d'aquesta manera quedaran reflectides les nostres inquietuds.
Es molt senzill, podreu anar de dos maneres possibles, una picant en l'enllaç que teniu a continuació "Eleccions Municipals 2007 Alcoleja" i l'altra manera, picant sobre l'enllaç Eleccions Municipals-07 que teniu al Blog en la part esquerra, en concret on posa "Enllaços interessants" Una vegada haureu entrat en la Wiki només seguint els tres passos que allí vos indique ho podreu exposar.
Crec que almenys, i encara que a "lo pitjor", no tenen en compte res del que ací diem, haurà servit per a pensar en el nostre poble.