dilluns, 31 de març del 2008

Rallye la Vila 2008

Com ja sabeu tots els que anem entrant al Bloc, aquest cap de setmana ha tingut lloc el Rally de La Vila, i la veritat és que jo almenys m’ho he passat molt bé seguint-lo.
Les carreteres estaven plenes d’aficionats, i l’espectacle va estar assegurat.
Pel matí,en la cruïlla de Relleu vam xalar perquè bastants cotxes entraven molt fort, derrapaven i això sempre ens agrada als qui mirem. Després vam anar al tram de Relleu a Penàguila, i mirant com baixen per eixa carretera, és per assustar-se.
Aquest any vam fer una cosa nova que va consistir en anar a veure el parc d’assistència, i la veritat és que no serà la darrera volta que ho fem. Allí veus com arreglen els cotxes, i vam tindre ocasió de veure, i saludar al que va ser per a mi el meu ídol, Antonio Zaninni. Per als que els agrada açò dels Rallyes, i tenen ja una certa edad, ja saben de qui estem parlant, i de com ens va fer gaudir als anys 70 i 80, campió d’Europa, i 8 vegades campió d’Espanya. També vam saludar a Beny Fernandez, menys conegut, però que va ser 4 vegades subcampió d’Espanya, i que per ací passava amb un Porsche, igual que ho feia enguany, però que un problema mecànic ens va deixar sense veure’l. I també, vam saludar a Luis Moya, sobren les paraules. Només per açò ja val la pena baixar a La Vila.
Vam acabar el Rallye anant al final del darrer tram, Relleu-Confrides, i Fuster va estar impressionant, Monzón li treia més de mig minut, però ací el benidormer el va destrossar en treure-li 57 segons, i fent un nou record a 96,30 Km/h. Cal mencionar que en aquest tram el cotxe 0 (Blazquez)va fer el segon millor temps a 5 s. de Fuster.
El podium va ser 1r Fuster amb Fiat Punto, 2n Monzón amb el Peugeot 207 a 26 s. i 3r Vallejo amb Porsche 911 GT3 a més de 2 m.
Enguany Fuster ho tindrà cru; Peugeot ha posat cotxe oficial i semioficial, i ja sabem que si Peugeot es posa entre sella i sella guanyar, perill.
Podeu veure temps, velocitat mitjana per trams, etc picant ací.

Fotos Rallye La Vila Joiosa 2008 from alcoleja.org on Vimeo.

Rallye La Vila Joiosa 2008 from alcoleja.org on Vimeo.

8 comentaris:

josepe ha dit...

Molt bo. El muntatge de les fotos s'ha quedat genial i els videos bonissims.

Rafa Mollà ha dit...

Gràcies

Merxe Aznar ha dit...

Es que no et perds una.No sabia que estigueres tan posat en rallyes. Felicitats, campió.

Antonio Puyol ha dit...

Acabo de llegar del pueblo, lo primero encender este aparato que me trae de cabeza, y lo primero que veo “Rallye la Vila 2008”, muy buenas las tomas, Temporal, obras, rallye, no hay nada que se te resista, gracias por el espectáculo.

Rafa Mollà ha dit...

Ay, Antonio, ya me dijo mi madre que hablaste con ella. Me gustan tanto las motos y los coches, y el futbol,i.... que no me puedo resistir.
La verdad es que disfruté con este rallye. Habia gente muy buena, y van tela marinera.
Si, Merxe,m'ha agradat des de ben menut el rallye aquest. Quan es corria de nit, i encara xicotet, des del llit sentia com passaven per Ares,em posava nerviós per no estar allí; per això quan he tingut l'ocasió de parlar unes paraules amb Zaninni,Beny i Lluis Moya, puff, tela.
Per cert, vaig a contar una curiositat de Luis Moya, que si no escolteu "El Larguero" per les nits, a lo millor no ho sabeu.
El pare de Luis era metge allà a Galícia, i va crear un menjador per a indigents.Fa poc va morir, i l'obra la continua Luis. A fi que la gent sapiguera d'aquesta obra, i per a poder crear unes instal·lacions noves per poder continuar, Luis va cridar l'atenció creuant l'estret de Gibraltar nedant i obrint un compte on podies fer aportacions. Va aconseguir les dues coses. Ahí tenim un exemple de com algunes persones si que saben aprofitar la seua imatge per fer bones obres.

Antonio Puyol ha dit...

Rafa, he visto que has estado acompañado de la familia, creo que es la única manera que tienes de disfrutar de ella, las clases, los hijos con sus actividades extraescolares, el blog, y tiene el valor de decir que si por la noche no escuchamos “El Larguero”.....
Me quito el sombrero, que Loli se queje.

ANTONIO , Mar Menor ha dit...

Lo que yo decía,"Rafa spielbert"....(no hacen falta comentarios).

Rafa Mollà ha dit...

Faig tot açò perquè m'agrada, si a més a més hi ha gent que ho veu i li agrada, imagineu-se si m'ho passe bé. Gràcies Antonio's