dissabte, 10 de maig del 2008

ADRECES I TELÈFONS D'INTERÉS

Farà cosa de dues setmanes Ignasi em va comentar que perquè no posavem en algun lloc Adreces i Telèfons relacionats amb el poble, i que en un moment donat ens poden fer falta, o que simplement els poden fer falta a alguna persona que busque el Tf. de l'Ajuntament , o buscar on poder menjar al poble (com ja ens ha passat una vegada), etc. Es veritat que les dues cases rurals ja tenen les seues pròpies webs, però supose que no els vindrà mal que continue posant-les ací.
Com que no tenia fotos o recomanacions d' alguns dels establiments, m'he pres la llibertat d'escanejar els anuncis que van posar aquestes botigues o bars al llibret de festes de l'any passat.
Si algú dels que he posat no els sembla bé que els posem ací, no passa res, els elimine, i en tot cas perdó. Si per contra a algú d'ells li agradaria posar alguna foto millor o algun comentari, si me'ls fa arribar, jo els pujaria.
El lloc on estaran sempre és en la part esquerra del Bloc, i amb el nom : Telèfons i adreces d'interés d'Alcoleja, i en principi els he agrupat en : Associacions i entitats, Bars i Restaurants, Botigues, Cases Rurals i Serveis.
Espere que servisca d'ajuda.

5 comentaris:

perAlcoleja ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
J.Vte. ha dit...

Me ha parecido muy útil recoger en el Blog los teléfonos de ínteres de Alcoleja. Una muy buena idea.

Merxe Aznar ha dit...

Rafa, podries incloure en associacions a la Societat de caçadors i a la Comunitat de regants.

juan ha dit...

Està molt interessant que ho hages penjat. M'he alegrat de veure la farmàcia. Sols una cosa, has escrit B.Bernabeu i és G.Bernabeu. La idea de Merxe és bona i també la cooperativa si tinguera algun telèfon

juan ha dit...

Ja he vist que tens la cooperativa fitxada, molt bé