dijous, 28 de febrer del 2008

La nova afició

Com ja vaig comentar en l'altre post, aquesta nova afició, és a dir, la lectura, està sent més enriquidora del que podia imaginar, per això us ho comente com una cosa diferent a, per exemple, la fotografia. Però quins llibres llegir.
Doncs hi ha tres classes de llibres: els que no has llegit ni fa falta llegir-los; els que vam començar a llegir una vegada per equivocació i no vam tindre valor d’abandonar en la pàgina que s’ho mereixia, i els que lliges i tornes a llegir com qui visita a un bon amic o estimada. Cal situar les excepcions: és a dir els que no has llegit , però algú de qui ets fies te’ls recomana, aquests són com els amics i les estimades, solen ser font de consol i també de decepcions.
LLibres : Días de Reyes Magos. Los años difíles. La hoja roja.
Fins un altre post.

3 comentaris:

Rafa Mollà ha dit...

ei, Josep, està clar que en la Setmana Cultural que "organitzaràs per a festes aniràs orientant a tots el que deuríem llegir. Adjudicat, reservat un dia per a aconsellar a tot el qui vulga.

ANTONIO , Mar Menor ha dit...

Josep, mi primer libro fué "Juan Salvador Gaviota" y desde entonces no he parado de leer,pienso que los jóvenes de hoy adolecen de una falta de lectura como la que teníamos nosotros, hoy con los video-juegos y los ordenadores creen que ya lo saben todo, hablo generalizando , siempre hay sus ecepciones.

Dani ha dit...

El llibre que MENYS m'ha agradat en esta vida és "El vigilant en el camp de sègol" o "El guardián entre el centeno" que, precissament, llegia l'assassí de John Lennon repetidament i és el llibre preferit de Penélope Cruz.

No ho entenc!

En canvi, dels que més m'han agradat:

"El Ocho", Katherine Neville.
"El misteri del solitari", Jostein Gaarder

N'hi ha tants...