dijous, 3 d’abril del 2008

ENDEVINA ENDEVINA

El nostre poble, evidentment que té coses en comú o afinitats amb els pobles del voltant com per exemple el clima, costums, relacions personals-familiars interpoblacionals, etc., però a veure si endevineu quina cosa/coses (aspecte) tenim en comú Alcoleja, Penàguila i Benifallim. Aquesta cosa que tenim en comú tots tres pobles, no la tenim amb Benasau, ni amb La Torre, ni amb Benilloba, ni amb Sella, ni Orxeta, ni Confrides, Gorga, etc.

Podeu anar dient quin és eixe punt en comú que ens diferencia els tres pobles mitjançant comentaris al post. Si veig que aneu un poc despistats, donaré més endavant una pista.


Nota: Josep i Ignasi, com que jo ja he comentat amb vosaltres aquesta curiositat, si us plau, no estripeu l’endevinalla.

3 comentaris:

Dani ha dit...

Que estem units per la mateixa carretera??? :)

ANTONIO , Mar Menor ha dit...

¿ Quizas que fueron los tres pueblos repoblados por un mismo grupo de gente ?

Rafa Mollà ha dit...

Dani tens raó en el sentit que estem units per la mateixa carretera, però Sella també la té però en canvi no té en comú eixa característica que només tenen els tres pobles.
No estoy al corriente del todo, pero puede que tengas razón Antonio, aunque una cierta diferencia habia respecto a algunos repobladores cristianos de Catalunya, Baleares, Aragon. En todo caso seria digno de estudio. Algo sabe mi hermana, que por cierto he visto que por encima de este post ha escrito su primero.
Pero Antonio, no es ese el punto en comun.