dijous, 17 d’abril del 2008

Rollo d'ametlla i cabell d'angel


Com que veig que continueu sense endevinar l'endevinalla, vaig a donar-vos una recepta d'un pastís que està de categoria. No sé si el nom que té realment és el que li he posat, però com la va fer ma mare, i tampoc tenia clar si en tenia un diferent, li he posat el nom dels ingredients principals.

Ingredients:

6 ous

1 got de sucre (200 g.)

250 g. d’ametlla molta

1 pot de 400g. de”dulce de cabello de angel”

Elaboració:

Es baten 6 ous, en segon lloc es posa el got de sucre, a continuació afegim l’ametlla molta i per últim el cabell d’angel.

Es remena tot i es posa en un motlle en forma de rollo

Per acabar es posa al forn durant mitja hora.

“De lo bueno lo mejor”*

Com podeu observar és molt fàcil de fer, i en la cuina de casa es pot coure

Ja direu.

Nota: a ma mare li agrada fer els pastissos "dolcets", si no vos agrada tan dolç, jo el faria amb un poc menys de sucre.


6 comentaris:

Antonio Puyol ha dit...

Normalmente peco de ser buen comedor, en mi casa no ha finalizado el segundo plato y ya esta en marcha la cafetera, solo nos falta esto, que remedio, se lo imprimiré a Loli.

ANTONIO , Mar Menor ha dit...

Rafa que dulzura de dulce, a ver si en fiestas de este año me invitas a hacerle la "cata".

Rafa Mollà ha dit...

Tranqui Antonio's estais invitados a probarlo, pero después haremos un paseito para bajar las calorias. Está bueno bueno.

Merxe Aznar ha dit...

Rafa això no es fa amb els amics...Com me pose jo el bikini? Per una banda Inma em fa caminar d'Alcoleja al Pla de Cirer, Penàguila,Alcoleja, tots els dissabtes i per altra...Ens invites a fer pastissos com aquest...La torrada de la nit de Beniafé serà de verduretes...per a compensar...Pense com Antonio mar menor( Per cert hauriem de fer una concentració a l'estiu per a veure'ns les cares) aquest estiu ens deus una tastada general del pastís.

Rafa Mollà ha dit...

"Pos" imagina't jo, ja puc fer molt de frontó, bici,....... que quan em posa estos dolcets, la tentació és molt gran.
Respecte a la reunió de tots els que d'alguna manera estem ací, i de tots els que no ho fan però que els agradaria estar,crec que és necessària. La majoria ens veiem més o menys, però d'altres quasi mai, per exemple en Jordi potser ens veruem a Beniafé, però a Antonio MM (perdona Antonio la abreviatura que t'he fet) mai; i la veritat a Antonio MM me'l tinc ja com si fos un més del poble. Crec que la setmana de festes,o per eixes dates,podria ser el moment ideal per a xerrar i riure'ns un poc. Ja li diré a ma mare que vaja preparant alguns dolcets, i jo després de fer-nos la foto de rigor, ja faria els retocs adequats amb el Photoshop per a quedar bé amb el banyador, biquini, triquini,...

ANTONIO , Mar Menor ha dit...

Merxe, una magnífica idea la tuya, la de reunirnos todos en fiestas para conocernos y así el director de cine, señor"Rafa spielbert," podrá hacer un recuerdo de tan grato encuentro, voto por ello.