dijous, 24 d’abril del 2008

A veure qui ho averigua abans !


Tenim al nostre favor, que s'estan movilitzant molta "gent" coneguda per veure si es pot saber per què encara no tenim al poble PASSOS DE ZEBRA ELEVATS o BANDES SONORES a fi de disminuir la velocitat dels vehicles a l'entrada, eixida i interior del poble.
A vore si ho averigueu......... ahí teniu la ferramenta dels comentaris per anar pensant i dient!...........

7 comentaris:

Merxe Aznar ha dit...

No vulguera encertar...perque seria terrible que la seguretat depenga del color...
Tots tres pobles tenen un govern local diferent del que té l'Excel.lentíssima Diputació d'Alacant?
Perque és per a tremolar...

Merxe Aznar ha dit...

A l'entrada de la venta St Jordi no hi ha cartell que indique Alcoleja...Doncs, Inma(la de JVte, de la casa roja, que mal queda) com a ciutadana, ho va demanar a la Exc.Diputació d'Alacant fa uns mesos...

Rafa Mollà ha dit...

Ay, Merxe, què mal pensda eres, però hauries d'assegurar-te d'això que has dit. Per que, pregunte. I si el que dius d'aquesta legislatura és aixina, però i en les anterior en els 3 pobles?

Ignasi ha dit...

Realment estan demanats? És possible que algun alcalde els haja demant, però no tinc constància. A més a més, com que no tenen fills menuts no veuen el perill. Els que som pares potser estiguem més sensibilitzats amb el problema.

Rafa Mollà ha dit...

Pim pom !. Pilota en l'altre costat!

Algo sé! però toca tornar la pilota a algú

Antonio Puyol ha dit...

En el buen tiempo la entrada al pueblo siempre se encuentra concurrida, pienso que no solamente son los jóvenes, suele haber bastantes personas mayores, esperemos que todo transcurra felizmente.

Merxe Aznar ha dit...

Hem parlat amb Quico i Enrique aquest cap de setmana i ens hem asabentat que han parlat amb un diputat, i sol.licitat varies coses: desfer la revolta del Pas, que donava problemes a l'autobús escolar i d'altres, asfaltar la carreter que puja a la Base i d'altra que no recorde la partida, espills a l'entrada de la piscina i de la caseta Ibányes, els botadors a les dues entrades del poble,cartells indicant Alcoleja a les entrades on no està indicat, etc.
Están fent-ho ja:
Les dues carreteres acaven d'asfaltar-les, per la qual cosa suposen que no faltarà molt per a la resta.
A més a més han demanat una ajuda a la Generalitat, que els han concedit i reposaràn mobiliari urbà i canviaran el terre dels "columpios" del Patronat, que seràn de goma per a evitar que el parquet del Patronat es faça malbé amb la terra que entrem.
Per el que és vist, el problema estava en que les carreteres són de Diputació, i el tram que va des del Stop fins al cantó, és alhora municipal i de la Diputació, raó per la qual, allò que es fa en eixe tram, s'ha de informar i/o demanar permísa Diputació.
A més a més, el tècnic de la Diputació pensava que al ser dues revoltes d'entrada al poble, els conductors reduïen la velocitat i no calia botadors.
Interés estan posant-li.