dijous, 21 de febrer del 2008

Base Aitana

Sembla que vaja movent-se un poc el tema de la Base Aitana. El dia 19, al Diari Informació va eixir la notícia que eixe mateix dia tindria lloc a Alcoleja una reunió en que l'Ajuntament, i el PSOE tant a nivell comarcal com de la Comunitat farien un manifest sobre l'ús de la Base, i en el que se citava"El PSOE tanto de la comarca como de la Comunidad ya adelantó en su momento su deseo de que la base pase a ser un espacio centrado en la juventud, el medio ambiente y la cultura de la paz"
També , ahir, dia 20, al mateix diari, eixia una segona notícia en què el títol era " El alcalde considera que la iniciativa combatirá la despoblación de la zona", i en la que Kiko comenta que el projecte elaborat podria canviar el rumb que porta la zona cap al despoblament, tal i com ja ho va fer en el seu moment quan es va crear la Base, moment, en què el poble i rodalies van tirar cap amunt tant demoàficament com econòmicament.
He enviat un correu a l'Ajuntament per veure si ens envien una còpia del manifest elaborat, i així poder tindre tots accés.

El que si que no estic veient és cap informació sobre la postura del Partit Popular al respecte. Seria interessant saber què és el que pensa el partit tant a nivell local, com comarcal, com de la Comunitat.
P.D. Merxe que està a la guay, també té a veure en aquest post, ja que em va enviar un correu posant-me sobre la notícia. Gràcies
També vull comentar que he intentat enviar un correu a l'ajuntament amb l'adreça que em va donar Mª Pili, i me'l retorna. Si Mª Pili o algun altre sap el correu, per favor que me'l faci arribar via el correu que tenim a la part esquerra del Blg, o bé que el pose en algun comentari. Gràcies.