divendres, 22 de febrer del 2008

Manifest sobre la Base Aitana

Aqui us presente el manifest elaborat pel PSPV-PSOE
(si, està en castellà, però no he sigut jo el que l'he traduit al castellà, ja sé que el partit porta davant del PSOE les sigles PSPV, però,.... després volen que ensenyem i parlem en valencià!)

Llegiu-lo, i voreu com en la meua opinió, es tracta d'una declaració d'intencions, i sé que està obert a totes aquelles suggerències que puguen eixir.
Per això, l' 1 de març a les 12:00H es farà un acte al Patronat on la corporació municipal ( o bé només els que són del PSOE, encara no tinc clar si aniran tots o no) on s'explicarà a tot el poble el que es va tractar el la reunió de l'altre dia, ja que va ser un acte entre setmana i la gent del poble com es normal, estava treballant, i no va poder acudir. A l'acte acudirà la Diputada del Congrés Juana Serna ( ocupa el tercer lloc en la llista del PSOE de les properes eleccions per Alacant).

En paraules de l'alcalde Francisco Fenollar , "l'únic que sí se sap és la voluntat del ministeri actual de que es puga destinar la base a ús públic. El ministeri de defensa, a través de la subdelegació del govern, es sabedor del que estem fent".

Considere que eixe dia serà un bon moment per a proposar eixes suggerències que he comentat abans.
De totes maneres, si voleu, des d'ací podeu anar deixant-ne caure totes aquelles que vulgau, bé mitjançant posts si esteu donats d'alta al blog, o bé mitjançant comentaris o també a la wiki de "Alcoleja opina" que teniu l'enllaç en la part esquerra, i que com ja sabeu allí podeu anar deixant o comentant tot allò que considereu oportú.

Estic observant que l'Ajuntament s'està movent, i "tocant" altes "esferes" (al menys del PSOE) a nivell provincial (com es nota que les eleccions estan ahí darrere), i això sempre és interessant, encara que com sòl passar en la major part de les ocasions després de les eleccions ..... El temps dirà