dimecres, 20 de febrer del 2008

Febrer i les festes d'agost 2008


Dissabte vaig estar parlant amb Celeste i Mari Tere, la d'Enrique, i comentavem que seria interessant, abans que arribe l'estiu,per no fer les coses de corre-cuita, que l'ajuntament convocara a una reunió a tota persona interessada en col.laborar-hi per tal d'analitzar les passades festes (agost 2007), veient les errades o allò que es pot millorar,el que va eixir bé, etc, així com registrar d'alguna manera el que s'ha fet, les quantitats que vam comprar, si va mancar o sobrar...

Com no sempre coincidim els caps de setmana, propose que la convoquen per a vacances de Pasqua o Festes de Beniafé, que segur, som quasi tots al poble.Què vos sembla?

PD.La foto és de l'Ignasi...però era tan bonica...Si piqueu a sobre, és com si estiguereu al poble...no sentiu la flaire d'ametler?

3 comentaris:

Antonio Puyol ha dit...

Si señor, es bonita, dan ganas de ponerle un marco

Rafa Mollà ha dit...

No em sembla mala idea.
Respecte a la foto, molt guapa, i respecte al "color " que li dones al Bloc amb els teus posts, m'encanta. Com es nota "la ma" femenina; encara que tal i com està la cosa de succpetible hui en dia en açò dels rols sexuals, no sé si es pendrà a bé el meu comentari.
"està fet amb tota la bona intenció"

J.Vte. ha dit...

L´Ignasi dispara poc, però quan ho fa, ho fa bé.